Hrynjandi fra Fageräng
Hingst. født 1999.
Brun.

Eier: Mari Odenrud,
Dålåstigen 568, 2547 Sør-FronHistorikk

(02/02-16) Så har Ronny reist hjem til sine eier og rytter Mari. Ronny har vært hos oss for opptrening etter en gaffelbåndskade, og dro rett til klinikken for sjekk. Tilbakemeldingen er 100 % positiv, og hesten er friskmeldt. Herlig. Vi takker for tilliten og ønsker dere lykke til i sesongen. Vi sees.

(20/11-15)
Ny hest inn på stallen i dag. Hrynjandi var en av de første islendingene vi hadde inn på stallen for flere år siden, og nå er han tilbake for et opphold på et par måneder. Han har dessverre pådratt seg en gaffelbåndskade. Han skal derfor være her for trening på vannmølla, og behandling på vitafloor og LED lys!

(25/01-13)
Så har verdens beste Ronny reist hjem etter og ha tilbrakt et par uker hos oss mens Elise har kost seg på ferie! Vi har benyttet tiden svært godt med han. Han ble satt rett tilbake i treningsopplegget vi hadde sist han var her! Det tok et par dager før han roet seg ned, men fant fort sin plass igjen! Han jobbet etterhvert meget bra, og Siv storkoste seg med et snarbesøk av god gutten sin :-)

(08/01-13)
Fordi Elise skal ha en velfortjent ferie har en av sivs favoritthester kommet på besøk! Vi skal tilbake til gammelt opplegg med longetrening og vitafloor!! Nytt for Ronny er selvsagt aquatraineren, men han skal bli godt kjent med den før han drar! Herlig kar med strålende humør :-)

(
14/07-11)
Av og til kommer det inn en hest som setter ordentlig spor etter seg, og som rett og slett blir et stort savn den dagen den drar. Dette var helt klart tilfelle med Hrynjandi. En fantastisk skapning med en arbeidsmoral av de sjeldne. Han kom til oss etter at flere veterinærer hadde gitt han opp, han fungerte rett og slett ikke.
Vi fikk sjansen til å prøve han og etter 5 uker hos oss dro han tilbake til eier. Det har vært en glede å følge han i ettertid, og Siv måtte felle en aldri så liten gledeståre når han vant NM i helgen!! Helt herlig å få tilbake meldinger fra trener om at hesten aldri har fungert bedre enn etter den kom fra oss. Vi gratulerer Elise med strålende resultater under NM og lykke til under VM i august!!

(13/05-11)
I dag gikk turen til Stall Myra med Ronny. Elise og Gry skulle teste han for å se om den siste månedens harde jobbing hadde gitt noen resultater. Etter kun 1 måned var det egentlig litt tidlig å sjekke han, men for å få en pekepinn på hvor vi sto synes vi det var lurt å la noen som kjenner han ri litt.
Elise red først med mange falkeblikk på seg! Med Ronny har det vært lettere å se det enn å kjenne det når man rir han. Etter en god oppvarming ble vi enige om at han var mye bedre, selv om vi fremdeles kan se en urytme på han. Gry satt seg opp for å kjenne og han så faktisk helt fantastisk ut! Morsomt for en nyfrelst islandshest entusiast som meg å få se en så flott hest som Ronny i aksjon. Dermed endte det med at hesten ble igjen hjemme på Myra....morsomt når resultatene etter mye jobbing er så gode. MEN han blir helt klart et savn her hos oss. En positiv og meget arbeidsvillig hest som man blir i godt humør av å holde på med.
Lykke til videre og vi gleder oss til å se dere øverst på resultatlistene igjen!!

(25/04-11) Nå har Ronny vært hos oss i snart 3 uker. Han er en herlig gutt å jobbe med, glad og ivrig.
Her jobber vi mye med muskulatur i bakparten hans. Han jobber hver dag i longegropa og Vitafloor så mye som mulig.
Fremgangen er absolutt tydelig, men det er ikke gjort i en fei å endre feil belastet muskulatur. Vi fortsetter med samme opplegg en ukes tid til før vi reiser til eier for en ridetest!
Viktigst er at det går fremover og han blir mykere og smidigere for hver dag!!

(07/04-11) I dag har vi hentet en helt fantastisk nydelig hest. Hingsten Hrynjandi har dessverre slitt med halthet i over 1 år, og etter diverse besøk rundt på veterinærklinikker uten de helt store resultatene er det nå blitt vår tur til å prøve litt alternativ behandling.
Nå blir det Vitafloor behandling, akupunktur for anstrengt muskulatur og longe trening for å forandre bevegelses mønsteret hans så han bruker ryggen sin riktig. Spennende prosjekt og spennende hest som det skal bli utrolig interessant å jobbe med!!