Eyglo fra Tuvengmoen
Hoppe, født 2003

Sort
Eier: Gro Helene Glesne,
Glesne, 3535 Krøderen

 

Historikk

 

(20/10-22) Det å eie dyr er et stort ansvar, og det er vi som må klare å sette slutt strek..... Les Mer

(13/11-13) Da er mammapliktene over for denne gang, og Eyglo er tilbake i trening!!  Pinsestevne er målet, og innen den tid må damen ned i omfang og få litt kondisjon igjen! Både. Gro Helene og Vilde er i full gang med jobben! Eyglo synes absolutt det er ok å være tilbake som ridehest, selv om savnet etter Aria ikke helt har sluppet taket enda!

(03/04-12) Da er det bestemt at " verdens vakreste" islandshest skal bedekkes i år. Bjartur er den heldige utvalgte, og Eyglo reiser til Kongshavn i begynnelsen av mai!

(17/11-11) Eyglo har storkost seg med Vilde og Cathrine mens hele Glesne klanen har vært i syden. Nå venter større oppgaver, og på søndag skal hun til Drammen for å starte på Hrimnirstevnet!

(08/05-11) Så har endelig go`jenta vår kommet hjem etter flere mnd på Stange. Helgen ble tilbragt i Seljord hvor årets kåring fant sted.
Resultatet ble 2.premiert og med ekstriør karakter 8,34!! Meget bra! Eyglo har brukt tiden på Stange godt og har utviklet seg masse. Nå venter mer trening sammen med Gro Helene og ikke minst pinsestevne i Seljord. For å holde "matchvekten" er Eyglo blitt forvist til boks om natten, men tilbringer dagene ute sammen med Stig og Romeo. De tre ser ut til og trives godt i hverandres selskap ute i 50 meters skogen!!

(02/01-11) Da har stallens super maskot reist fra oss igjen!! Også denne gangen går turen til Stange og et nytt opphold hos Erik. Han skal preppe henne frem mot sesongen og avlsvisning på våren. Vi gleder oss til hun kommer hjem igjen!

(09/08-10) Endelig har Eyglo kommet hjem til Glesne igjen. Hun har i over 2 mnd vært til tilridning og for en forskjell det har blitt på henne!!!! Hun ser fantastisk ut, og har virkelig utviklet seg den tiden hun har vært borte. Nå venter en vinter med mye trening, kondisen må bli bedre og hun kan fremdeles gå ned noen kilo!! Lise var stor fornøyd med å få hjem beste venninnen sin, nå begynner alle jentene som har vært bortreist i sommer å komme hjem. Det liker vi!!!!

(31/05-10) Eyglo skal til Stange for en ny periode med tilridning. Både hest og rytter har litt problemer med å stokke alle gangartene, så da er det greit med litt profesjonell hjelp. Blir der ca 2 måneder. Lykke til.

(02/05-10) I slutten av mai skal Eyglo på sitt første stevne, og finpussen har startet!! Longe trening, bakkearbeid og vitafloor blir benyttet hver dag, og Eyglo's late dager er talte!! Hun er en meget artig frøken å jobbe med, så mye motor og arbeidsvilje at det er en fryd.

(14/03-10) Eyglo er tilbake på stallen etter en måned på kurs. Har vært til tilridning for å styrke gangartene sine. En profil på utegangen er tilbake, og det merkes på resten av gjengen. Hopp, sprett og glede :-)

(08/11-09) I dag har endelig vakre Eyglo kommet til stallen. Hun er grunnen til at den fantastiske utegangs stallen vår er kommet opp på rekordtid, og vi håper at jentene som skal bo der sammen blir perlevenner. Eyglo er en forsiktig jente som både Gro Helene og resten av familien skal få mye glede av. Nå venter trening sammen med stolt eier, og forhåpentligvis, med tid og stunder,' stevner og konkurranser. Skal bli spennende for oss "travidioter" og bli kjent med islandshestsporten.

Silje og Sindre