Zero Hugs'n Kisses
Hoppe, født 21.03.20 klokken 22.55  (Travsport)
Rød

Eier: Siv Homstvedt Øen og Kjetil Øen
KrøderenHistorikk:

(01/04-24) 3 mnd med sårstell, leddbehandling og uendelig mange timer på mølla er over og Zhy har satt nesa mot Horten og Lørge. Nå venter noen uker med rolig trening før alvoret setter inn igjen.

(10/01-24) Vår fantastiske Zhy har kommet en kjapp tur hjem på rehab. Hennes progresjon gjennom de siste månedene er helt vill, og nå fortjener hun absolutt noen måneder av. Så skal vi forberede henne til våren og 4 års sesongen før hun skal tilbake i opplegget til gjengen på Lørge.

(06/01-24) En kald jarlsberg kveld der arragementet nesten ble avlyst pga. kulde. Det ble bestemt at løpene skulle avvikles.
Løp 2 kom i gang. Rygg leder i 1500 meter. Søker åpning midt i siste svingen, men faller ut av travet og galopperer på oppløpet.
Nå venter sjekk av veterinær og fortjente måneder med fri på Stall Pandora. Kommer sterkere tilbake om noen måneder. Vi er fornøyd hva hun har vist frem som treåring. Vet hun kan den røde frøkna vår.

(27/12-23) Kjøreendring fra Solberg til Høitomt. Bra erstatter det. Slår på en liten galopp rett før bilen slipper. Havner femte utvendig. Med i angrep 700 igjen, avslutter sterkt til fjerde.

(20/12-23) Fint med fra start i annen rekke. Ut av første svingen blir det stopp foran henne, da galopperer hun og taper 50-60 meter. Tar raskt igjen feltet. Med i tredjespor inn mot siste svingen. Blir nok noe sliten etter stor fart i hele løpet og galopperer igjen ut på oppløpet. I tillegg fikk hun spyttet ut sjekkbittet under den første galoppen så fikk ingen hjelp fra den. Nye tak

(05/12-23) Vel gjennomført prøveløp så nå venter løpsbanen igjen. Håper å kunne være med i ett par løp til i år. Så flott ut i prøveløpet på 19,1. Solberg en god match for henne.

(09/11-23) I dag var den røde "skrulla" ikke helt medgjørlig i volte fra spor to. To omstarter medførte bortvisning og får da ett startforbud. Det positive er at hun oppførte seg eksemplarisk på transporten, det har nemlig vært utfordrende tidligere. Vi er ikke i tvil om at vår vakre stjerne vil komme sterkere tilbake.


(09/10-23) Ny seier på Jarlsberg i dag. Tro kopi av løpet 27/9. Tet og vinner lett til slutt. Vi er så fornøyde.

(27/09-23) Spente foran dagen løp. Første gang ut på auto. Det løste hun på den beste måten. Tar teten fra spor 5 og åpner første 500m på 12,7. Teten holder hun helt inn i mål og vinner helenkelt på 15,7
Vi er stolte av treåringen vår.

(12/09-23) Så var løpskarrieren til Zhy i gang. Hun har ikke vært den enkleste hesten, men i systemet til Ecurie Phønix hun funnet seg vel til rette. Første løpet galopperte hun inn i første sving i en trang situasjon og løpet var over. Allikevel rakk hun vise fin fart da kusken kjørte på opphenting før han skjønte han var disket. I sin andre start dundrer hun til tet etter 4 omstarter, der blir hun hele veien inn. Gir et enormt inntrykk, og vi gleder oss til fremtiden.


(30/05-23) Zhy har hatt positiv utvikling i trening. Vi ser nå frem mot et prøveløp om ikke lenge. Se video1 og video2

(09/02-23) Så har Zhy reist på trenings leir igjen! Denne gangen har vi sendt henne til Lørge som vi har et meget godt samarbeid med fra før. Her får hun gå mye ute i flokk, samtidig som hun skal få kjenne på livet som travhest.

(10/08-22) Som et ledd i utviklingen sin har Zhy tatt seg en tur til Sandefjord og Granum Gård. Der skal travtrener Lars Magne ta hånd om treningen frem mot mønstrings løp.

(30/04-22) Herlige Zhy trener på og gjør det på enkleste vis. Hun oppfører seg perfekt, og traver sine km. Nå venter flere besøk på bane for å trene sammen med likesinnede .

(21/03-20) Så endelig kom hun, selv om ønske var at det skulle bli en hingst! Men med Lionels vakre farge, en nydelig stjerne og det som ser ut til å være 4 hvite sokker, så er det helt greit med en hoppe! Alt gikk fint med fødsel, etterbyrd og melkebutikken fant frøkna lett! Vi gleder oss til å bli kjent med henne!