Thai Knight
Vallak, født 2015  (Travsport)
578001020155001 Brun

Eier: Jan Svello, GOLHistorikk:

(11/10-21) Så har gullungen til Siv atter en gang forlatt henne. Knall hard jobbing med riktig trening, masse mat, vitafloor og alternativ behandling har heldigvis gitt oss gode gamle Jan tilbake. Med strålende humør, full av trivselsflekker og glimt i øyet har han i dag returnert til sin trener Fredrik Solberg. Vi gleder oss stort til å se han i løp igjen. Takk til eier Jan Svello for tilliten nok en gang, både med denne hesten og alle de andre som har vært innom i årenes løp.

(06/10-21)
Da var det endelig tid for en banejobb med sjefen sjøl i vogna! Vi har jobbet hardt og lenge med han for å få han tilbake i shape! Nå er han klar for løp, og returnerer derfor til sin trener Fredrik Solberg om kort tid.

(13/07-21) God gammel kjenning inn på stallen i dag! Siv’s aller kjæreste Thai Knight er tilbake for litt alternativ trening etter behandling av SI-leddet! Vi gleder oss til å komme i gang med trening:-)

(30/09-20)
Etter en meget vellykket tur til Jarlsberg i går, hvor Vidar Hop kjørte en banejobb med Jan, har han i dag returnert til sin tidligere trener Fredrik Solberg. Så hyggelig å nok en gang få tilliten med denne krabaten, og så får vi håpe han denne gangen klarer å holde seg skadefri. Vi takker eier Jan Svello for tålmodighet og optimisme, lykke til videre med en fantastisk hest.

(20/08-20)
En av våre absolutte favoritter er kommet tilbake til oss. Desverre har rygg probleme e kommet tilbake, og vi bretter opp armene for å fikse denne super flinke hesten.

(03/05-20)
Så var Thai Knight klar for det virkelige liv igjen! Trener Fredrik Solberg var å hentet han i går kveld, og var særledes fornøyd med hva han så! Knight har lagt seg ut med både fett og muskler, og er i strålende humør! Etter å ha slått fælt i vogn før han kom hit, har han nå oppført seg perfektvi takker nok en gang eier Jan Svello for tilliten og ønsker hele gjengen rundt Thai Knight lykke til videre.

(05/01-20)
Thai Knight sliter litt med rygg og bakpart, og skal tilbringe litt tid her for alternativ trening.