Wi Klinsmann
Vallak, født 2007.
Lysbrun
Eier: Morten Johan Nesbakken
Dueveien 3, 1448 Drøbak.




Historikk:

(02/04-24) God gammel kjenning tilbake på stallen. Alltid uheldige Willy har klart å brekke kjeven, for å holde kroppen i gang skal han trene på mølla.

(03/08-21) En trofast langtidsgjest har i dag reist hjem! Han har gått fra å være en litt hengslete gaffelbånd skadet hest til en muskuløs friskus med masse trivselsflekker og strålende humør. Nå er han klar for å være ekte ridehest, kanskje han til og med slenger innom et stevne eller to! Det har vært herlig å ha han her, enklere og blidere hest skal man lete lenge etter. Takk for tilliten Alba og Morten, dere vet han er mer enn hjertelig velkommen tilbake.

(01/03-21) Willy is back. Lang vinter/påskeferie på eier og rytter gir Willy sjansen til å få kose seg hos oss. Mølle, tur og banetrening venter. Stor fin luftegård har han fått, og som alltid synes han det var helt greit å komme på besøk. Vi ønsker Morten og Alba en strålende ferie.

(09/11-20) Så var Willy reist hjem til Morten igjen. Hans faste rytter Alba jobber utenlands, og det blir pappas jobb å sette Willy i gang. Nå er han mer enn klar for å begynne å trave etter gaffelbåndskade.

(10/10-20) Tilbake på stallen er Willy. Ikke mindre en 2 gaffelbåndskader har satt han ut av spill. Nå ser ting meget bedre ut, og han får en ekstra mnd på Vannmølle før han settes i vanlig trening.

(21/12-19) Ferien er over for denne gang, trent flott hele tiden. Svært koselig hest med god moral

(24/11-19) Willy tar litt vinterferie hos oss mens resten av familien er i Afrika. Rolig herremann som skal trene på mølla og etterhvert i longen! Koselig type.