Global Republic  
Hingst, født 2011.
75200211S112934, Brun
Eier: Trond Thorseth,
Tveføtrud gård, 3370 Vikersund

Historikk:

(28/02-18 ) Kongen har retunert til Team Midtfjeld, stapp full av trening og energi.

(04/01-18)
Stjerna er tilbake for vannmølle trening, og litt vinterferie. Alltid herlig å få tilbake sånne spesielle hester, han lager liv og røre på bruket:-)(03/03-17) Så var Republic'n reist hjem til Vikersund! Han kom i desember rett fra Høyskolen etter en bukoperasjon, tynn og sliten. Forsiktig fôring, trening og litt hysterisk overvåking ventet de neste ukene. Ting gikk vår vei hele tiden, og snart var han tilbake i trening og fikk lov til å gå ute igjen. Forsiktig har vi bygd han opp igjen, og det har vært deilig å se den Global Republic'n vi kjenner sakte men sikkert vende tilbake til oss. Både fett og muskulatur er tilbake på plass, så nå er det Trond og Siri som må sørge for at kondisjonen kommer på plass:-) vi takker for tilliten nok en gang, og gleder oss stort til han atter en gang skal være tilbake på seremoniplass.

(04/12-16) Som de fleste traventusiaster vet ble GR alvorlig syk for en uke siden. Nå har han fått komme hjem fra klinikken, så nå venter et strengt opptreningsregime. Bokshvile og skrittetrening venter. Etter mye hyl og skrik slo han seg fort til ro, og vi gleder oss til å få go'gutten tilbake på vinnersporet.

(20/02-15)
Så har Global Republic, aka Knerten, reist videre på sin ferd. Denne hesten lyser det klasse av og det skal bli meget spennende å følge han videre. Takk for tilliten Siri og lykke til videre med Knerten.

(20/02-15) En kneoperasjon har satt denne lovende herremannen på sidelinjen. Nå venter opptrening på vannmølle en måneds tid før han returnerer til Vikersund.