Villbert
Vallak
, født 1997.
Mini Shetlandsponni, Brun
Eier: Signe Stenhaug
Postboks 47, 3162 Andebu
Historikk:

(12/02-18) Langt oppholdt for lille maskoten vår. han har kosa seg, men turer for vogn og på tom. Blidere gutt finnes ikke. Og han hylte av glede når han hørte mamma kom for å hente han, det er koselig det :-)

(03/01-18)Mor skal på ferie, og da kommer herlige Bert.
(18/12-16) Hele klanen til Signe skal kose seg hos oss i jula. Fått egen utegang, og alle har slått seg til ro der. Herlig gjeng.

(04/03-16) Et hyggelig besøk er over for denne gang. Villbert har fått være ute sammen med Romeo, Diva og Casper. De har blitt svært så gode venner. Villbert er også en svært dyktig kjørehest, bestandig lykkelig over å få en tur. Han har til tider også vært med på leietom. Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

(27/01-16) Villbert skal være hos oss en måneds tid. Han skal trenes jevnt i vogn og på leietau sammen med Romeo.

(17/03-15)
I dag har stallens minste dratt hjem til sine eier. Villbert har vært hos oss lenge. Forfangenhet, cushing og en mamma på langtur har vært grunnen til oppholdet. Han er en herlig kar som har trent bra hele veien og humøret har vært på topp! Bert er rett og slett en herlig kar, alle på Pandora gleder seg til mor skal på tur igjen neste år.

(09/10-14) Villbert sliter med forfangenhet, og skal derfor tilbringe noen måneder her hos oss. Svømmetrening og kontrollert bevegelse står på planen mens mor boltrer seg i Australia :-)  Herlig krabat som straks ble alles yndling. Han ser ut til å storkose seg i stor boks og utsikt :-)