Lindens Victory  
Vallak, født 1998.

Skimmel. Connemara
Eier: Frida Fjelde Haakonsen
Bingemyrveien 2, 1555 SonHistorikk:


(24/06-18)
Da har vår alles kjære Vick reist hjem etter et langt opphold hos oss. Frida har studert utenlands og har gitt oss tilliten til å ta vare på gullet hennes 
Vi ønsker de lykke til videre og velkommen igjen


(20/12-17)
Gammel kjenning inn på stallen. Herlige Victory sin eier over mange år skal til utlandet for å gå på skole, og i mellomtiden skal Vick. Lett trening med turer og vannmølle står på programmet.
Han har fått gode venner ute i Sansa og Boris, de koser seg ute i skogen sin hele dagen. Herlig blid hest det er hyggelig å få tilbake på besøk.

(04/04-14) Så har også Vick dratt hjem til sin eier! Han har jobbet godt under hele oppholdet, og han har ikke hatt noen problemer med magen! Super herlig hest og ha på stallen, bare positiv til alle arbeidsoppgaver.

(26/02-14)
En god gammel kjenning er tilbake på stallen. Langvarig magetrøbbel har satt herlige Vick på sidelinja, nå venter opptrening med vannmølle, longe og rideturer. Vitafloor og alternativ behandling skal gjøre en stiv kropp godt! Vi gleder oss til å ta fatt på oppdraget :-)

(25/05-13)
Da har herlige Vick reist fra oss! Frida kom og hentet han i dag, og hun var strålende fornøyd med forandringen på hesten! Han har lagt seg ut masse, fått et helt annet steg, og ikke minst livsgnisten er tilbake! Han er en fantastisk hest og det er flere på stallen som kommer til å savne han! Nå er det bare å fortsette det gode arbeidet og tusen takk for tilliten du har vist oss Frida! Lykke til videre med verdens beste Victory!

(06/05-13)
Herlig hest som egentlig ikke gjorde stor ut av seg da han kom! Har slitt med head shaking og vært ute av trening siden oktober i fjor!  Vi begynte forsiktig. Vitafloor før og etter hver eneste økt, og små økter! Han var svært stiv, og bevegde seg ikke særlig fint. Han fikk skritte på tur, i variert terreng. Og vi trente han i longsjegropa! Fremgangen kom med en eneste gang! Og du verden for et flott steg det egentlig var der !! Nå har vi økt på, og han får skikkelig doser med trening! Han trener styrke på vannmølla, kondisjon på tur og så jobber vi han i gropa og på banen for å løse litt opp i et litt rustent maskineri!! Og det går virkelig vegen! Å tilbringer han dagene ute sammen med 3 andre hester, de storkoser seg sammen. Vick begynner å klatre i rangen der ute, og er riktig så bøs! Godt tegn på at han føler seg bedre!! En fantastisk hest som er elsket av alle her hos oss!

(03/04-13)
I dag har vi fått inn en ny hest på stallen! Det er en flott Connemara vallak som en stund har slitt med "headshaking". Denne tilstanden er gjerne forbundet med nerveklem i nakkeområdet. Etter langvarig behandling hos Ellen Schmedling er han nå klar for opptrening! Snill og høflig gutt det skaø bli morsomt å jobbe med!