Faberge
Hingst, født 2013
Sort. Tysk Oldenburger
Eier: Valstad Gård AS
Valstadveien 12, 3410 SyllingHistorikk:

(22/01-19) Så har Felix landet igjen etter å ha vært meget høyt oppe etter en liten slagskade han pådro seg før jul! Nå venter et lite opphold i Danmark da hans faste rytter , Kristina, har brukket armen! Vi takker nok engang for tilliten, og ønsker Kristina god bedring og Felix lykke til i det store utland:-)

(07/01-19)
En liten slagskade har satt vakte Felix på sidelinjen. Nå er han haltfri, men skal trene på mølla noen uker så han får bukt med litt vel mye opparbeidet energi. Han har glidd rett inn i gjengen igjen, og koser seg ute hele dagen sammen med mølletreningen.

(10/08-18)
Opptrening til Breeders fungerte flott, etter noen uker hos oss vant Felix finalen! Topp hest som det alltid er en glede å han her:-)

(26/07-18)
Dette er en svært svært vakker herremann som kommer hit i perioder for vannmølle trening Faberge ( Felix) er tilbake

(01/01-18)
Fantastiske Felix har trent flott og smelter hjerter hvorhen han er. Vakrere hest finnes ikke. Takk for lånet, og tilliten nok en gang

(21/12-17) Julehest inn på stallen, en aktiv ferie venter.

(28/11-17) Så har Felix reist hjem en tur for litt ridetrening, før han kommer tilbake til oss for å feire jul og nyttår med oss:-)

(16/11-17)
En liten skade har satt denne fantastiske hesten på sidelinjen for en liten stund. Ungdommelig overmot og mye energi gjør det litt vanskelig å få satt han i trening igjen. Vi begynner med vannmølle for å slite han litt ut:-)