Dille D'Lux
Vallak, født 2012
Brun. Dansk Varmblodshest

Eier: Heidi Erland
Nyevegen 5, 4270 Åkrehamn, KarmøyHistorikk:

(04/10-21)
Etter undersøkelse på Romerike ble det avdekket at kneet til Dille holder stand, og derfor er han sendt i retur hjem til Heidi ! Han trente fint den korte tiden han var her, og gleden var stor da hesten nok en gang trosser dårlige odds! Tusen takk igjen for tillit Heidi , og kos deg med snålingen din!

(15/09-21)
Ja, en skal aldri si aldri! 2 år er gått, men i dag var han tilbake. Dille har fungerte supert siden han dro fra oss, noe som i seg selv er helt fantastisk. Nå er han derimot halt igjen, og nye undersøkelser hos Lars Moen venter.

(30/08-19)
Så var Dille atter en gang vendt nesen hjemover til Heidi! Også denne gangen reiser han hjem friskmeldt av veterinær, og klar for nye utfordringer hjemme! Vi skal aldri si aldri Dille, kanskje vi sees igjen:-)) lykke til videre Heidi, og igjen tusen takk for tilliten med grom gutten din:-)

(15/06-19)
Så var det dags for å sjekks om DilleMann. Fredag dro vi til Lars Moen hvor han gjennomgikk en nøye halthetsundersøkelse. Vi ender dessverre opp med de samme funnene som sist gang han skadet seg, vi gir han et forsøk med leddbehandling. Ny undersøkelse om 14 dager, så får vi se da. Ellers er herren like blid som alltid, han lar seg ikke vippe av pinne på grunn av litt halthet:-)

(26/05-19) Søndag dro Siv ut på akutt henting av en velkjent herremann. Dille er tilbake:-) Klønete som han er klarte han å gå skikkelig på snørra, og dermed blir han halt. Dessverre er det akkurat på det beryktete høyre bakbeinet som har laget så mye problemer for oss. Eier, Heidi, reagerte kjappt, og sendte han nedover til oss med en gang. Nå skal han sjekkes opp, og behandles litt. Så setter vi han opp igjen, før han drar tilbake til Karmøy.

(28/01-19)
Denne hesten krever mer enn noen linjer. Han har vært hos i et år, og veien har vært lang, vanskelig og humpete. En svulst i et bakkne har laget mye trøbbel for denne rare hesten. Full av selvtillit og humør har han surfet gjennom bokshvile, syekpaddock, vannmølle, longe og til slutt ridning. Cathrine fortjener mye skryt for jobben hun har gjort med ridningen av denne fantasifulle krabaten. Aldri en kjedelig dag med Dille på stallen, man kunne aldri vite hva hans neste påfunn var. Siden august har han vært i full trening, og har bare blitt bedre og bedre. Ute har har storkost seg med Boris, de har virkelig herjet og lekt seg gjennom dagen. Nå overtar eier Heidi, som virkelig er utnevnt til den mest tålmodige hesteeieren i verden:-) Dille er heldig som har henne, selv om det er litt med skrekkblandet fryd hun nå får hesten sin hjem. Vi er overbevist om at dette kommer til å gå strålende, lykke til Heidi. Vi er her hvis du skulle trenge oss!! Dille......du er og blir en tullebukk, men fy så rart det var på stallen i morges uten deg

(02/02-18) Stakkars Dille blir vist aldri helt frisk, han måtte på ny året igjennom en ny operasjon. Så nå venter ny opptreningsfasen

(30/11-17) Så var Dille reist hjem. Vi stakk innom Ole Einar, og har friskmeldte den lille banditten. Haltfri både på mønstring og bøying. Deilig. Så nå blir han stående en dag på klinikken, før transporten hjem til Karmøy kommer. Lykke til videre rare Dille.

(20/09-17) Dille har operert begge bakknærne sine, og skal være her for opptrening.