Quelen Des Closets
Hoppe, født 2004
Rød, Selle Francais.

Eier: Heidi Rogne
Heslebergveien 15
1390 Vollen


Historikk:(06/10-21) E
n tålmodighetsprøve av de sjeldne, men vi lykkes. Q er drektig. I og med dette har vært mot alle odds, velger vi å la Q overvintre på avlsstasjonen . Da er hun i trygge gode hender hele vinteren. Vi gleder oss til sommeren med Q baby.

(29/09-20) S
å var karrieren avsluttet for fantastiske Quelen. Hun har vært super flink insporten, og nå begynner et nytt kapittel i livet hennes. Til våren skal hun bedekke, og skal få lov til å kose seg som mamma. Frem til våren skal hun holdes i gang her hos oss.

(06/01-20)
Ellen reist tilbake til hverdagen i Lier. Takk for besøket.

(20/12-19) Juleferie for Ellen. Bestandig velkommen.

(09/04-19)
En kombinasjon av en liten seneskade og springtour skal Ellen tilbringe litt tid hos oss. Mens Casper henter sløyfer i Drammen, skal dronninga gjøre seg klar til sommer sesongen.

(03/01-19)
Så var dronninga fredag med juleferien sin! Tur og mølle trening har stått på planen! Nå er hun klar for nye runder i ringen !!

(06/12-18)
Flotteste Ellen har vært fantastisk flink denne sesongen. Nå venter litt vinterhvile etter veterinærsjekk. Og så skal vi forsiktig trene henne opp til ny sesong med like fine resultater. Herlig hest å ha tilbake på stallen.

(02/08-18)
To av feriehestene reist hjem Ellen og Woody har vært her mens eier har vært på ferie Vi takker for denne gang og ønsker velkommen igjen 

(12/07-18) Quelen Des Closets ( Ellen ) skal være hos oss mens eiere er på ferie

(07/01-18)
Ellen kom fort tilbake, men denne gangen kun på ferie. vi fortsatte der vi slapp, og alt kjennes fint ut. hun er helt klar for ny sesong.

(19/12-17) Julehest inn på stallen, en aktiv ferie venter.


(06/11-17)
Så var herlige Ellen reist tilbake til Lierskogen. Hun har trent super bra mens hun har vært her, og sendes tilbake i full trening. Heldigvis for oss kommer hun tilbake for å feire jul sammen med oss :-) takk for tilliten og lykke til videre med flotte Quelen.

(23/08-17) Langvaring skade og operasjon har satt kapable Quelen å sidelinjen. Nå venter opptrening på mølla, og så håper vi hoppa er tilbake i ringen til AEG i februar.