Zero Gravity
Hoppe
, født 13.04.17.
Brun.
Eier: Tora Hovde, SoknaHistorikk:

(20.01.23)
Etter mye om og men har vi kommet frem til at zol hverken har helse eller vilje til å gå travløp. Men en fantastisk hest er hun absolutt! Derfor satte vi all fokus på å finne et fint hjem til henne. Vi hadde mange hendvendelser, og flere som kom å prøvde henne. Alle likte henne veldig godt, og rett før vi skulle bestemme oss for hvor hun skulle flytte ble det plutselig endring i planene. Tora, en venninne av Cathrine, som har ridd Zol ved flere anledninger fikk høre om våre salgs planer. Dermed ble det Tora som kjøpte henne, og det aller beste var at Zol ble stående her. Tora og Zol trives godt i hverandres selskap.

(08.01.21)
Så har Zol kommet hjem for en periode. Hun hat startet litt i løpet av høsten/vinteren. Hun har gått noen fine løp, men samtidig viser hun også at hun ikke er klar for løpskjøring enda. Nybehandlet nå, så da venter noen uker med forsiktig trening før vi setter henne inn i vårt opplegg igjen.

(01.08.19)
Zol tilbringer dagene hos Stian Eilefsen , og i dag har Hege og Siv vært på Momarken for å se sin fremtidige stjerne gå en jobb. Etter 3 uker er vi lamslåtte over fremgangen ! Vi hadde store problemer med å få henne i nærheten av å bryte 2 min grensen, og i dag gikk hun 2000 m i 38 fart.... alene! Vi bøyer oss i støvet, og smiler når treneren sier hun går mønstringsløp om 1 mnd :-)

(16.06.19)
Nå begynner vi bli lei motgang på denne dama. Hver gang vi kommer godt i gang med kjøretreningen skjer det noe. Sist uke ble hun regelrett «grisebanket» av en annen hest på utegangen. Helt merkelig for de har jo gått sammen i 2 år, de var noe uenige i et ellet annet. Så da ble det sårstell og medisiner igjen. Skikkelig synd med disse avbrekkene, for hun begynner virkelig å skjønne hva tingene dreier seg om. Om vi ikke kan skryte på oss Rorgemoen tempo, så går det iallefall fortere nå enn det gjorde i våres.


(13/04-17)
Etter ukesvis med føllvakt og dagesvis med rennende melk kom endelig prinssessen til verden i rekord fart stor og sterk, med verdens lengste bein!