Borka Støvern
Vallak
, født 2012.  (Travsport)
Borket.
Eier: Bjarne Snersrud & Liv F. Snersrud,
Stigerplassveien 175, 3340 Åmot.Historikk:

(15/11-19)
Så har Boris faktisk reist fra stallen. Hadde vel egentlig trodd han var kommet for å bli. Etter et vanskelig år har vi kommet frem til at noen andre må prøve å få til denne kapable hesten, derfor har han tatt turen til travtrener Glenn Stenberg. Vi trenger hjelp med å finne riktig balanse på han, så får vi heller se om han kommer tilbake til oss når han fungerer optimalt! Rart på stallen uten han, men vi må gjøre det som er riktig for hesten!

(16/06-19)
Litt vel mye motgang denne våren/sommeren dessverre. Etter mange flotte løp i høst/vinter har vi måtte ty til litt leddbehandling. Hesten ser fantastisk ut, og trener fint. Ny behandling neste uke, så får vi prøve et rutineløp for å se om tinge har løst seg.

(03/04-17) Borka Støvern er en flott kar med litt gammel grums i systemet! Nå er vi helt klart på riktig vei! En gang i uka er eier å kjører han, og nå begynner det virkelig å flyte for hesten! Bjarne Snersrud koser seg på våre flotte treningsløyper.

(04/01-17)
Herlig ny kar inn på stallen i dag. 5 års kaldblods som absolutt ikke får travet til å stemme. Vi legger om treningen til vårt system, så får vi se på responsen fra hesten. Snill og grei ka
r.