Bakkegardens Elanda
Hoppe, født 2008
Dansk varmblodshest.

Eier: Eva Hauge
Janaveien 229, 5179 Godvik


Historikk:

(07/09-17) Så har dronning Elanda reist over fjellet og hjem igjen! Hun har trent flott og vært på sjekk på Bjerke! Friskmeldt og vi har økt treningen etter det! Alt ser flott ut, og damen er klar for større oppgaver! Lykke til til både hest og eier, takk for tilliten nok en gang :-)


(31/07-17) Mens eier er på ferie, skal Elanda jobba på mølla etter litt små plunder i vår/sommer. Ny sjekk venter på Bjerke om ca 2-3 uker. Herlig dame som gikk rett inn i opplegget vårt igjen.

(08/11-16) Så har Elanda reist hjem til Bergen etter et opphold her hos oss. Med en litt vanskelig diagnose, og litt vanskelig gemytt, har det gått overraskende fint. Vi lærte henne fort å kjenne, og kunne tilpasse oss slik at hun holdt seg rolig. Vannmølle rakk hun også å prøve, og nå venter noen måneder med skrittetrening. Spesiell men herlig frøken.

(15/09-16) Torsdag hentet vil Elanda på Bjerke. Hun har hovødem, og kan ikke trene normal en stund fremover. Hun har slått seg til ro her hos oss, og skal behandles på Vitafloor. Koselig hest med en spennende diagnose.