Trick Or Treat  
Vallak
, født 2012.
Brun.
Eier: Siv Homstvedt, Hege Eriksen og
Gro Helene Glesne (leieavtale)Historikk


(02/07-17) 1/7 gikk leiekontrakten vår på tricky ut, og han er nå reist på beite. Der skal han kose seg i sommer før han tar fatt på nye eventyr til høsten. Han har gått noen fine løp for oss i høst og vinter, i våres har han dessverre slitt med en sprukket tann. Dette har tatt tid, og vi valgte og ikke sette han opp til løp igjen når han endelig ble frisk. Vi takker eier Terje for lånet, og ønsker både han og Tricky lykke til videre.

(30/09-16)
 Første starten for oss på Jarlsberg på fredag. På papiret et fint løp for han, men vi var selvsagt spente på hvordan han hadde tatt den nye treningsformen. Fra spor 6 bestemte vi oss for at DS måtte kjøre litt fra start, men desverre fikk han ikke plass og måtte bakke bakerst.Han ble liggende der til den kun var 400 m igjen av løpet., og når DS ber han om taktomslag får han svar :-) Tricky spurter flott inn, og har helt klart størst fart over mål. Blir nr 4, noe vi selvsagt er strålende fornøyd med. Neste start blir Momarken den 15, hvis alt går etter planen de neste dagene.

(27/09-16)
Stallen tre dyktige stalljenter har leid Tricky. De hadde et ønske om å bruk et stallpseudonyme som skulle hete Stall Meiådeiåhu men i og med at det er leiekontrakt så gikk ikke dette. Lykke til med løpskarriere, første start er førstkommende fredag på Jarlsberg.

(23/08-16)
Ny hest inn på stallen. Trick Or Treat skal være her en stund for alternativ trening og behandling.