Alskær Vom Wagrienhof
Hingst
, født 2003
Brun

Eier:
Tonje Solem Kjær
Elsbergsvei 11, 1540 Vestby
Historikk


(03/04-17) Langtidspasienten Skjæra har i dag reist hjem til sin eier og rytter Tonje. Et hovbeinsbrudd i juni 2016 har laga mye trøbbel for denne flotte hingsten! Nå er vi helt klart på rett vei, og ridetreningen kan begynne! Takk for tilliten, og lykke til! Vi gleder oss til stevnesesong:-)

(11/11-16)
Så var endelig Skjæra ferdig med bokshvile og kan ta fatt på opptreningen! Og endelig kan han få komme ut i sykepaddock ! Det var en lykkelig kar som fikk teste mølla, deilig å få beveget seg litt! Vi begynner forsiktig og øker på! Skjæra er den samme herlig hesten som han var i sommer, tenk om alle hester hadde taklet så lang bokshvile like bra! I strålende humør og ser fantastisk ut:-)


(22/08-16)
Da var Skjæra reist hjem til Tonje. Ny sjekk på Bjerke viste at alt går etter planen. Hovbeinsbruddet gror som det skal, og etter 6 nye uker på boks håper vi han kan få lov til å begynne å trene. Han har vært den perfekte bokshvile hest, og så lenge han fikk mat og oppmerksomhet har han vært blid som en sol. Vi ønsker Skjæra og Tonje lykke til videre og håper vi ser han igjen når treningen starter.

(13/07-16)
Hovbeinsbrudd har satt denne karen på sidelinja i sommer. Bokshvile og forhåpentligvis litt mølle trening etterhvert er på planen. Ellers skal vi gjøre bokshvilen så intetessant som mulig.