Stolte Kriger
Hingst, født 2012
Mørk brun.
Eier: Mette R. Nyløkken,
Fjøserudveien 6, 3070 Sande i VestfoldHistorikk

(13/06-16) Så er Kriger'n dratt hjem til Mette igjen! 3 måneder har han vært hos oss, og en tid var vi riktig så optimistiske . Han rettet seg opp, ble piggere og beveget seg ganske så fint! Så falt alt sammen for oss. Han faller ut av travet selv i lav fart og viser stort ubehag når vi løfter høyre bakbein. Hesten dro rett fra oss til Ole Einar. Der ble det konstantert sjøgress og skade på menisk! Det er nå fikset på, samtidig som han ble kastrert. Nå venter bokshvile og opptrening hjemme hos Mette! Frustrasjon over å ikke lykkes er like stor hver gang, men vi krysser fingrene for at Ole Einar har funnet problemet og at Mette for igjen for tålmodigheten sin.

 (31/03-16) Stolte Kriger har hatt besøk av eier i dag, og etter 6 uker på mølla og i longe var det på tide å teste han i vogn. Smilet til eier gjør dagen komplett. Enda bedre er det når eier er vår eminente hovslager og venninne Mette. Takk for hyggelig tur, fortsettelsen blir spennende.

 (31/03-16) Følelsen av da hesten endelig slipper og jobber riktig er vanskelig å slå 😍 når timer med tålmodighet og målrettet arbeid endelig " pays off" aaaaaa.... DA har det vært en god dag :-)

(04/03-16) Full trykk på stallen om dagen, hestene som kommer og drar møter hverandre på veien ut fra stallen. I dag kom det inn men meget spennende hest som vi lenge har hatt lyst til å få jobbe med. Stolte Kriger er en vakker 4 års hingst etter Åsajerven. Han har hele tiden vært et talent, og fullførte mønstingsløpene sine på en flott måte. Etter det har det gått i motbakke, med kneoperasjon og lang opptrening. Nedturen ble komplett når han heller ikke nå fungerer i travet. Vi setter inn alle krefter og all kunnskap for å få han på rett vei igjen. Longe og vannmølle blir melodien, og så supplerer vi med alternativ behandling. Kriger'n er heldigvis utstyrt med en tålmodig og kunnskapsrik eier, vi gleder oss til fortsettelsen. Dette blir ikke noe annet enn meget spennende.