Atla fra Midtbø
Hoppe, født 2006

Sort
Eier: Anita Eng

Postboks 1, 1330 Fornebu
Historikk:

(12/08-19) Så har Atla reist hjem ! Øyeoperasjonen har ikke bydd noen problemer for hverken oss eller hesten! Utrolig hvordan de tilpasser seg! Lykke til videre snilleste Atla.

(31/07-19)
Atla har operert ut det ene øyet sitt, og skal være hos oss mens eier er i Tyskland på VM for islandshest! Virker som at hun tar dette på strak hov, og får allerede lov til å tilbringe dagene ute i sykepaddock!

(30/07-16)
Ferien er over og hun er tilbake hos eier. Takk for hyggelig besøk, ei svært samarbeidsvillig frøken er du :-)

(16/07-16) Atla skal ha ferie kombinert med altarnativ trening.

(01/05-16)
Så har Atla reist hjem til Anita igjen. Oppholdet ble lenger enn planlagt, og det kom absolutt Atla til gode. Hun har virkelig forandret seg i løpet av de 9 ukene hun var hos oss. Vannmølla og longe har vært melodien, som den som regel er med disse islendingene. Ryggmuskler er laget og lagret på riktige steder;-) lykke til videre med en herlig frøken, vi takker for tillit og tålmodighet. Og gleder oss til sommerferien:-)

(17/02-16) 
Ny hest inn på stallen, herlig Atla har fått litt dystre diagnoser med forkalkninger i både rygg og nakke. Men vi prøver et litt alternativt opplegg for å styrke henne. Herlig tillitsfull frøken som det skal bli spennende å bli bedre kjent med.