Wik Emil 
Hingst, født 2008.

Mørk brun.
Eier: Jørgen Wik
Skjebergveien 460, 1746 SkjebergHistorikk

(10/03-16) Så har fantastiske Emil reist hjem igjen. Avslutningen ble ikke helt som ønsket, da han ble litt syk for oss siste uka. Allikevel har han trent fint, og det skal bli spennende å følge han videre.

(16/02-16)
Etter flere uker med intens trening i longegropa og på vannmølla var det i dag klart for den første banejobben til Emil. Utstyrt med ridesko og tung i kroppen gjorde Emil absolutt en god figur. Fungerte flott i travet, var meget pigg og stolt av seg selv. Deilig å se både fornøyd hest og eiere. Nå trener vi på i et par uker til, før ny jobb. Da spisser vi litt med travsko. Lettere å løpe med joggesko, og ikke støvler :-)

(06/01-16)
Ny inn på stallen er staselige Wik Emil. Han har over lengre tid slitt med å få travet til å stemme. Etter diverse leddbehandlinger hos Rennesund får enda ikke Emil travet til å sitte. Jan mistenker at hesten sliter med muskelproblemer i bakpart og rygg. Derfor blir det vår oppgave å prøve å løse det. Hege har allerede hatt han i longegropa, og Jan's mistanker blir bekreftet. Så da bretter vi opp armene og tar fatt på oppgaven.