Intrepid Ibex
Hingst, født 2012.

Brun
Eier: Sverige, S-161 89 Stockholm
Historikk

(20/05-16) Så var dagen kommet for at Ibux skulle dra fra oss. Oppholdet har blitt noen måneder lengre enn planlagt, og skadeomfanget var større enn antatt. Men med en tålmodig eier, en optimistisk veterinær og iherdig innsats fra oss på stallen så fremstår idag Ibux som en friskmeldt hest. Spenningen er i høyeste grad fremdeles til stedet, men vi krysser fingrene for at helsen skal holde. IBux er en høykapabel hest med fryktelige mye ugjort i banen. Det er en gjennomtrent hest som forlater stallen, og vi kommer til å følge han med argusøyne. Vi takker eier for samarbeidet og tålmodigheten, og håper så inderlig at du får igjen for all venting. Vi overlater ansvaret til ingen ringere enn Mester Høitomt....det kan jo ikke bli feil:-)

(19/03-16)
Herlige Ibex, vår alles kjære, skjøre og kjekke super talent. Nå har han vært igjennom enda en kne operasjon da det dessverre gikk av et lite chipfractur på det ene kneet. Optimistisk veterinær, tålmodig eier og takknemlig rehabstall. Vi jobber på og krysser fingrene for at vi får igjen for all tid og jobb.

(18/02-16)
Så var det endelig tid for friskmelding av Ibex. Etter operasjon av framknærne i midten av desember tok vi i dag turen til Ole Einar Sem for en kontroll. Han har trent fint og forsiktig, og har jogget de siste tre ukene. Følelsen var god, men Gud så godt det er når veterinæren bekrefter at alt er bra. Nå skrur vi opp trening, både lengde og tempo. Så tar vi sikte på en banejobb om en måneds tid. All kredit til tålmodig hesteeier som forstår at skal dette bli bra så må vi bruke tid :-)

(11/12-15)
Ikke alt går vår vei bestandig. Etter en lang og god treningsperiode med kapable Intrepid Ibex, var det i dag klart for banejobb på Jarlsberg. Selveste Høitomt fikk det ærefulle oppdrag.Kjetil varmet og Eirik kjørte en 1600 m med han. Dessverre faller han ut av travet, og selv om han er mye bedre enn før er det langt unna bra. Heldigvis var Skoms på banen og han knipset raskt noen bilder av knærne på Ibex. Diagnosen var krystallklar, og mandag venter operasjon på god gutten vår. Ole Einar Sem har fått oppdraget, og med tålmodige eiere kommer vi meget sterkere tilbake til våren.

(29/08-15)
Ny hest inn på stallen i dag. Kapapel 3 års hingst som sliter med aksjonen. Vi gjør et forsøk på å sette han inn i et helt annet system. Vannmølle, longering og alternativ behandling blir oppskriften.