Milljon fra Frydenlund
Hoppe, født 2011.

Brun

Eier: Monika Lind
Asperudveien 38, 1409 SkotbuHistorikk:(08/12-17) Så har Milli omsider satt nesen mot nye gjøremål. Turen går til Tressfjorden, og trening der. De siter 7 uker har hun vært i trening hos oss og. Styrke og kondisjon. Vannmølle og tur ridning. Vilde har gjort en fantastisk jobb med henne, turer både sent og tidlig. Beinet som var så alvorlig skadet etter et bitt, ser fantastisk ut. Lykke til videre kjære Milli, du er en humørspreder.

(30/08-17) Milljon er tilbake på Pandora, på et heller ufrivillig opphold. En alvorlig sårskade har satt henne på sidelinje for en god stund. Nå venter bokshvile, sårstell, led lys behandlig og kjærlighet.

(16/10-15)
Så er herlige Milli reist hjem. Mange kilo lettere og innridd. Vilde har hatt ansvaret for hesten, og har gjort en fantastisk jobb. De har begge tatt de fleste utfordringer på strak arm, og Vilde har gjort Lilly til en trygg og harmonisk frøken.

(15/08-15)
Milljon skal være hos oss en tid fremover. Hun skal ris inn, trene kondis og form. Vi begynner fra scratch og jobber oss opp og frem :-)