Skar Lotta 
Hoppe, født 2008.

Brun
Eier:
Aina Skar & Geir Aga,
Bingsveien 510, 3330 Skotselv.Historikk

(05/04-17) Så var Lotta blitt hentet! I nesten 2 mnd har hun trent på mølla! Seneskade og påfølgende hudbetennelse har leget seg meget godt! Denne dronninga er det en ære å få ha her, en treningsnarkoman av de sjeldne!! Nå gleder vi oss til hun er tilbakemelding banen!! Takk for tilliten Aina.

(12/02-17) Lotta byttet plass med Lukas, og skal være her en stund for å kunne trene litt skikkelig med seneskaden hun pådro seg i høst. Hun trener som alltid bra, og slo seg fort til ro i vårt opplegg.

(24/08-16) Etter seieren på Jarlsberg på fredag har Lotta trent hos oss noen dager. Hennes montedebut er på søndag, og vi ønsker hele kretsen rundt hesten lykke til.

(20/08-16)
Etter en flott seier i går kom Lotta opp til oss i dag for litt alternativ trening før neste løp. Alltid hyggelig med Lotta besøk, hun er en særdeles hyggelig hest å ha her. Så da skal vi jobbe for at hun beholder den fine formen sin.

(17/06-16)
Kjapt besøk av dronning Lotta. Hun har trent godt hver dag.

(13/06-16) Lotta skal være her noen dager for oppladning til rikstoto løp om kort tid. Hun ser veldig klar ut for oppgaven, nå venter vannmølla!

(11/01-16) Lotta er klar for å ha sele på seg igjen, trent godt en uke så nå er hun klar for løp igjen.

(03/01-16) En liten mankeskade gjør at Lotta ikke kan ha på seg sal eller sele en ukes tid, og da skal hun få trene på mølla her hos oss.

(26/06-15) Skar Lotta har fått prøve det å gå i aquatrainer en ukes tid, noe hun utførte mesterlig. Grei hoppe å ha på besøk og om det skulle passe slik velkommen tilbake. Nå venter det løp fremover, vi følger spent med.

(19/06-15) Kapable Skar Lotta skal være hos oss for alternativ trening. Hun sikter mot et sprintløp på Biri i Juli.