Molly Moloney
Hoppe

Sprangponni kat.2
Eier: Vilde Slevikmoen
Glasrud, 3535 KrøderenHistorikk:

(24/01-18)
Kjære kjære Molly.Hun har satt sine spor hos oss alle. siste året fikk hun bli mamma, men skaden leget seg desverre ikke. vi har prøvd, lenge og vel. Molly er ingen hest som skal ut på handel, så valget ble lett. Hun fikk slippe, og lille Penny har store sko å fylle etter sin fantastiske mor.


(22/07-16) Molly's skade har dessverre gått opp igjen. Dette har vi vist en stund, og har lenge prøvd å få til en avtale om å få henne tilbake til oss. Vilde klarte nemlig å forelske seg totalt i denne bestemte dama når hun var hos oss i vinter. I går ble avtalen med eier klar. Et langtidsopplegg hos oss venter på Molly, og så skal vi sjekke henne opp i løpet av neste år. Hun skal få kose seg på utegangen, være hest og mulig vi prøver å sette et føll på henne. Så får vi se om beinet hennes leger seg, og hun på nytt kan cruise rundt på sprangbanen. I mellomtiden skal Vilde kose seg med en ekstra ponni, gjensynsgleden var stor. Og tøffe Molly skled rett inn i gjengen på utegangen med den største selvfølge.

(15/03-16) Så har vesle frøken Molly reist fra oss. Det har vært en lang reise, med en komplisert skade. Veterinærene sa et år, vi klarte det på 10 måneder. Friskmeldt, nyklippt og nyskodd har hun nå reist videre på sin ferd.

(23/07-15)
Vakre og meget bestemte frøken Molly Malone begynner å få fine former. Hun trener bra og humøret blir stadig bedre etterhvert som vi øker på treningen! Dette er ikke en dame som liker å ha hvile :-)

(18/05-15) Herlige Molly har pådratt seg en skade i et kne og skal tilbringe sommeren her for rehabilitering og alternativ behandling av kneet sitt.