Viking fra Kleiva
Hingst, født 2011.
Rød
Eier: Stine Haugli
Underhaugsveien 3B, 0354 Oslo
Historikk:

(10/10-18) Herlige viking har nå Reist videre på sin ferd ! Veldig glad for at neste bosted er på fantastiske Stall Myra med sine flotte fasiliteter ! Viking har trent fint , lagt på seg litt og roet seg litt! En herlig gutt, som alle er blitt glad i!

(19/08-18) Lille herlige Viking kom rett til oss fra beite ! Så nå venter opptrening før han skal tilbake i vanlig ridetrening!

(27/01-16) Så er Viking reist hjem , full av selvtillit og pågangsmot. Vi ønsker eier og rytter lykke til med herlige Viking.

(23/11-15) Viking er tilbake for en velfortjent ferie. Han skal bare kose seg, spise godt og bare nyte livet den lille kjekken.

(22/06-15) Så var vår fantastiske herlige maskot reist fra oss. Aldri i Pandoras historie har vi hatt en hest på stallen som har forandret seg så mye. Fra å være innesluttet, redd og meget skeptisk reiser han fra oss med enorm selvtillit og livslyst. Han har vunnet våre hjerter, og det er ikke få timer vi har lagt ned i den hesten. Nå skal har få velfortjent beite, før alvoret innhenter han på høsten. Lykke til kjære Viking, og takk for tilliten Stine :-)


(07/02-15) Ny islending inn på stallen. Liten og litt skeptisk, men snill og vakker som få. Hos oss skal han spise, og vokse og etterhvert trene litt på vannmølla