Natan fra Sviland
Vallak, født 2006.

Skimmel
Eier: Siv Homstvedt,
Glesne, 3535 Krøderen.Historikk:


(09/12-15) Natan er tilbake på stallen. Han skal kose seg her til over nyttår sammen med sin favoritt tante Siv:-)

(11/08-15)
Så var eier og rytter hjemme fra VM, så da han Natan reist hjem igjen. Han har trent super fint og Siv har storkost seg den lille tiden de fikk sammen.

(01/08-15)
Så har Natan kommet en kjapp tur tilbake på stallen. Denne gangen som en frisk hest i full trening, ikke mange hadde trodd det for et år siden. Nå skal vi bare kose oss i noen uker mens Nora er en tur i Danmark.

(23/02-15)
Så var en epoke over på Stall Pandora, Natan har reist. Veien har vært lang og bratt, men utrolig spennende og lærerik. Sammen med eier og veterinær har vi sammen laget et opplegg som har fungert for hesten. Fra den dagen vi fant hovedproblemet hans har vi jobbet i en retning og fremgangen har vært der hele tiden. Å lære en hest å bevege seg på en totalt annen måte enn han har gjort over lang tid er ufattelig omfattende, og ikke minst tidkrevende. Både vi og hesten har fått den tiden vi har trengt, og i dag har han reist videre. Nå venter mer spesialisert gangarts trening for stallens gullgutt. Han etterlater et stort hull hos oss, han er en hest med stor personlighet og en innstilling til livet de fleste kan misunne han. Lykke til Natan Og Nora, og tusen takk for tillit og tålmodighet.

(06/06-14)
Ny hest på stallen!! Vakre Natan har problemer med ryggen, og skal være hos oss for litt alternativ trening og behandling! Vi skal jobbe med muskulatur og styrke! Vi gleder oss til oppgaven :-)