Yankee Cat
Hoppe, født 2011.

Mørk brun
Eier: Øistein Brevik, Aukeveien 69, 3472 Bødalen
Oppdretter: Jan Svello, Furuvegen 6, 3550 Gol


Historikk

(05/06-15) Så var Kitty reist hjem til Granum igjen. Tanken var at hun skulle være her et par uker, men problemene var større enn først antatt. Store muskulære problemer i bakparten som vi ikke helt klarte å få bukt med. Noen steg i riktig retning den ene dagen og flere steg i feil retning neste.....mye frustrasjon og fortvilelse. En tur til Rennesund fikset så og si alle våre problemer:-) en ordentlig oppryddning i munnen gav meget positive resultater. Etter det har det bare gått en vei, og etter en bane jobb på Bjerke ble vi enige med Tengsareid at det var på tide hun ble sendt hjem. For å kunne fortsette longetreningen som Kitty responderer så bra på var Hege med ned på Granum og gav et innføringskurs i longering. Så nå håper vi at muskleproblemene til Kitty er historie:-) Igjen takker vi eiere for tillit og tålmodighet:-)

(24/02-15)
Tilbake på stallen er Yankee Cat. Hun har tilbrakt høst og vinter hos Team Tengsareid, gått prøveløp og fungert fint. Nå har hun falt litt tilbake til gammelt bevegelses mønster, så nå venter en måned med vannmølle og longe trening for å forsøke rette på det.

(29/07-14)
Så var dagen kommet for at kjære Kitty var klar for å reise til travtrener. Til Pandoras store glede falt valget til eierene på Team Tengsareid. Alltid godt å vite at "barna våre" får det fint. Veien har vært lang med operasjoner, muskelproblemer og vekttrøbbel! Tengsen overtar en flott frøken som vi gleder oss til å se i løpsbanen.

(21/05-14)
Med på lasset hjem fra Bjerke ble 3 års hoppa Yankee Cat. Hun har operert ut et brukket griffelbein, og skal være hos oss for opptrening etter operasjon. Samtidig skal vi jobbe med muskulaturen hennes. Når hun er ferdig med bokshvile og skrittetrening blir det longe, vitafloor og vannmølle!