Night Lady
Hoppe, født 2006.

Sort
Eier: Caroline Andrea Schjørn 
Målstrostveien 10, 0786 Oslo.


Historikk

20/07-15) Så var treningsferien over for Nighty. Hun har trent flott og mye. Oppholdet ble avsluttet med besøk hos Karianne på Salsenteret. Ny sal er innkjøpt, og denne sitter som et skudd:-) takk for besøket Nighty :-)

(25/06-15)
Fast feriegjest på Pandora er herlige Nighty. Det blir ikke skikkelig sommer før hun er på plass. I dag har hun kost seg ute i skogen sin, blitt litt møkkete og kommet godt inn i feriemodusen. Nå venter longe og vannmølle før vi skal på et meget spennende besøk til Norsk Salsenter i juli :-)

(20/02-15)
En uke går svært fort så da er ferien over for denne flotte frøkna. Hun trives utmerket her hos oss, og kjenner seg nå godt igjen etter gjentatte besøk. Velkommen tilbake, snart :-)

(13/02-15)
Vinterferie betyr Nighty besøk!! Vi fortsetter med samme treningsopplegg som i jula, longe og lange fine dager ute i paddock.

(03/01-15)
Ferien er over for denne gang, trives her hos oss med mye utegang og bare gjøre alternativ trening hun ikke gjør til daglig. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

(13/12-14)
Velfortjent juleferie med litt alternativ trening etter en lang og meget vellykket sesong.

(08/07-14)
Ferien er over og nye oppgaver venter på vakre Nighty. Lykke til fremover som sprangponni og velkommen tilbake ved en senere anledning.

(25/06-14)
Eieren skal på ferie i 14 dager og da skal vakre Night Lady tilbringe tid og trening hos oss.

(22/02-14)
Da er Nighty ferdig med vinterferien sin her hos oss, tiden er brukt til å spise og legge på seg. Lett trening i longe og på vannmølle.

(09/02-14)
Da har vakre Night Lady kommet på vinterferie besøk et par uker! Tiden skal brukes godt med masse mat, utetid og forsiktig trening på vannmølle og longe. Hovedfokus vil bli å få henne opp i vekt.

(29/12-13)
Så har vakre frøken Night Lady reist hjem til Caroline igjen! Hun har storkost seg i ferien sin, spist og trent! Vannmølla har hun og fått prøve! Snill og samarbeidsvillig dame!

(18/12-13)
Nye ponnien til Caroline har nå kommet til stallen og skal være her i juleferien! Tiden skal brukes til å bygge muskulatur med longetrening og fritidpaddock:-)