Hammertime Godiva
Hoppe, født 2006.

Dansk varmblod. Rød
Eier: Nina Sillibakken
Neslia 52, 1344 HaslumHistorikk
(22/08-23) Så er ferien over for de på to bein, så da kan Barbie reise hjem etter å ha trent mye og godt her hos oss. Som alltid en glede å ha dronningen her.

(22/07-23) Ferietid for familien Sillibakken, og da venter bootcamp for Barbie! Vi skal jobbe på, god ferie fineste Nina.

(02/08-22) Så var treningsferien over for Barbie ! Mye mølle, litt longering og noen turer har vi fått til. Som alltid en ukomplisert dame å ha på besøk.

(06/07-22) God gammel kjenning inn på stallen igjen! Herlige Nina rehabiliterte vi for en skade i hasen for mange år siden, etter det har hun vært på ferie hos oss ved flere anledninger. Alltid en glede å få på besøk, kos dere på ferie hele familien Sillibakken .

(04/04-21) Så var ferien Iver for folk og dyr, hjemreise og hverdag venter


(27/03-21) Så var damene tilbake for litt aktiv påskeferie! Tur, longe og mølle venter mens familien koser seg på fjellet .

(08/01-21)
Så var den aktive trenings ferien over for Nina. Hun har kost seg ute i deilig vinter vært og med trening. Jentene har ridd på tur, og eller har det vært longering og mølle.

(19/12-20) Mens Familien Sillibakken koser seg på Beito i julen er hestene trygt plassert på Krøderen. Mølle, longe og litt turer i skogen venter.

(18/04-17)
Ferien er over. Takk for besøket!

(09/04-17)
Påskeferien trekker til seg feriehester. Nina er bestandig hyggelig å få på besøk.

(16/08-15)
Sommercampen er over for i år, så Nina har reist hjem til sin mamma Nina :-) Storkost seg en måned her, trent og bare nyte det å være hest med masse utegang og gode venner rundt seg overalt. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

(16/07-15)
Nina tilbake på sommercamp mens mutter'n er på ferie. Nina er ferdig med ferien sin, så nå skal feriemagen bort. Longe og vannmølle blir oppskriften:-)

(12/01-15)
Så har Nina reist hjem. Hun har fått trent masse, jentene har kost seg på tur med henne og hun har fått jobbe på mølla og i longe. Hege tok på seg oppdraget å klippe henne, så hun er riktig så klar for vintercupen som venter. Takk for besøket vakre Nina, velkommen igjen ;-)

(27/12-14)
For å holde litt på familiefreden har Nina kommet på juleferien mens resten av familien har reist på Beitostølen. Nina skal kose seg med vannmølle, longe og turer! Hun smatt rett inn i våre rutiner, og er like blid som bestandig :-)

(09/08-14)
Ferien er over og dronninga har reist hjem igjen.

(15/07-14)
Selveste dronninga er på ferie. Hun skal være her ca. en måned mens eier er på sin ferie. Hun trenes som normalt med vannmølle/vitafloor, og selvsagt bruker vi tid med masse kos :-)

(21/04-14)
Ferien er over for denne gang så Nina har reist hjem til Nina :-) Bestandig hyggelig med ekte dronning på besøk. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

(13/04-14)
Eieren skal tilbringe påsken på fjellet og da skal Nina være her hos oss i ferien!

(26/02-14)
Hei og hopp....livet er småskummelt med en hest som ikke har hatt sal på ryggen på 5 mnd :-) men, har ridd hver dag og ennå ikke tygget sand :-) god form (litt vel god form Siv Homstvedt!!!) etter fantastisk trening hos super Stall Pandora. Trener Hauke skryter av den fantastiske jobben dere har gjort; profesjonelle som VET hva de gjør!!! Bilder kommer veldig snart - og vi kommer snart igjen! Nina og Nina er deres største fanklubb :-)

(23/02-14)
Da har Hammertime reist hjem til Bærum igjen. Et langt opphold her hos oss er over, og vi har vært igjennom alt fra full bokshvile til full trening. Herlig hest med en herlig eier som vi nok skal være så heldige å få besøk av igjen :-) lykke til med "gullkua" Nina!

(06/02-14)
I dag gikk turen til Bjerke for en ny sjekk av vakre Hammertime Godiva! Hun har vært hos oss i noen måneder etter en litt komplisert skade i hasen! Eier Nina har hele tiden vært skeptisk til om hennes kjære Hammertime i det hele tatt skulle komme tilbake på sprangbanen. Siv derimot har sett lyst på tingenes tilstand :-) Mye trening på mølla både med og uten vann har vært hverdagen hennes etter at bokshvilen var over, og etterhvert utetid i sykepaddock! Sjefsveterinær Lars Moen ventet på oss inne på Bjerke, og han gikk over Hammertime med falkeøyne! Mønstring og bøying av alle bein, og det hele endte med et stort smil fra sjefen sjøl! Deilig og få bekreftet noe vi på stallen egentlig visste, og helt fantastisk å se Nina sin reaksjon når det først gikk opp for henne at "gullkua" var frisk! Nå venter et par uker med opptrening i longe mens mor er på vinterferie, før Hammertime reiser hjem igjen! Rett og slett en god dag på Stall Pandora :-)

(09/12-13)
Så var det tid for Nina's første sjekk på Bjerke Dyrehospital. Det er gått 6 uker siden hun ble operert, og vi ville gjerne
  ha en status på hvordan det sto til. Veterinær Lars Moen var fornøyd med hva han så, og vi får lov til å øke på med trening. Ny sjekk venter i slutten av januar!


(24/11-13) En meget uheldig episode på boks har gjort at vakre Godiva har pådratt seg en seneskade! Litt vel mye energi gjør at hun er litt vel utfordrende å holde på med. Planen er at hun skal få utløp for sin oppsamlede energi på vannmølla! Frem til hun roer seg ned litt skal hun stå på boks! Ny sjekk venter på Bjerke i begynnelsen av Desember! Herlig hest med herlig eier så dette kan bare bli bra:)