Kiljan frá Blesastöðum
Hingst
, født 2002.
Brun
Eier:
Jan Ottar Fossøy
Sigersberg Søndre, 2364 Næroset


Historikk

(21/06-15) Kjapt besøk av en av våre absolutte favoritter. Han har trent og kost seg, og vi håper nå stjerna er klar for NM.

(17/06-15) Eier er opptatt med andre sysler så da har vi æren av å passe denne flotte karen.

(12/04-15)
Endelig er Kiljan friskmeldt av Ole Einar Sem. 2 1/2 mnd etter operasjon av framknærne er Kiljan klar for retur til Gry. Opptreningen har gått smertefritt, og Kiljan har noen mil bak seg på vannmølla;-) nå venter videre opptrening under sal. Takk for tilliten til eier, rytter og ikke minst Kiljan. Han er en helt fantastisk hest:-)


(23/01-15)
Så var Kiljan tilbake hos oss. Noen kranglete framknær setter han ufrivillig på sidelinjen for noen uker. Nå venter operasjon hos Ole Einar Sem før vi skal sette han forsiktig opp igjen, så satser vi alt på at han er fit for fight og klar til sesongen begynner!

(04/01-15)
Da har Kiljan reist hjem til Gry etter juleferie hos oss.

(12/12-14)
Da venter en måned med alternativ trening og behandling på herlige Kiljan. Vi legger grunlaget for en ny sesong.

(20/04-14)
Herlige Kiljan har vært hos oss en stund nå! Opptrening etter en runde med behandling har stått på treningsplanen. Vannmølle, turer og longe trening. Han har våknet skikkelig til liv i takt med vårvær og formstigning, så han synes livet er ganske enkelt om dagen. Alltid herlig med besøk av Kiljan og vi takker eiere og Gry for tilliten og ønsker han velkommen tilbake ved en annen anledning :-)

(17/03-14)
Da har Kiljan kommet tilbake til oss, og skal være her for litt alternativ trening etter en runde med leddbehandling.

(17/07-13)
Kiljan har vært på et kjapt besøk for litt alternativ trening før VM. Tøff type som jobbet på mølla alle de dagene han var her!! Lykke til under VM Gry og takk for tilliten med Kiljan!

(12/07-13) 
Kiljan skal delta i VM i August, og skal være hos oss ca en uke for litt alternativ trening! Spesielt vannmølle og Vitafloor!