Aria fra Glesne
Hoppe, født 2013.

Gul
Eier: Familien Glesne , 3535 KrøderenHistorikk:(16/10-20)
Etter en lang sommer ute på prøve er nå Asia solgt til Gro Helene sin gode venninne Guro. Der skal hun være barnehest for Guro datter Solveig. Det er nok en jobb aria kommer til å stortrives med.

(25/08-19)
En av hjørnesteinene på utegangen har reist fra oss i dag! Aria er født på stallen hos oss, og levd et problemfritt og lykkelig liv på utegangen! Nå skal hun selges og noen andre skal få gleden av denne herlige hesten! Lykke til vider Aria:-)

(29/09-16)
i 3 år har frøken Aria vært på Tynset, levd i flokk og bare vært hest. Nå er alvoret begynt. Vannmølle og longering står på programmet nå før jul, så får vi ta steget videre på nyåret. Dessverre er hun fryktelig liten, så vi må nok vente litt på henne. ellers er hun sin mor av dage, like snill, fornuftig og rolig.

(14/04-13)
Hos familien Glesne har det i helgen vært diskutert et passende navn for "Jenny", og i kveld kom de til enighet. Hun får det klingende navnet Aria fra Glesne.

(12/04-13)
Klokken 07.50 i dag fødte Eyglo et veskapt hoppeføll. Hun er etter hingsten Bjartur. Sindre kalte henne raskt for Jenny, og det er nå kallenavnet hennes. Alt er bare bra med mor og barn.