Electric Dancer
Vallak, født 2008.

Rød. Dansk Halvblods
Eier: Cecilie Cathrine Anker
Fauchalds Gate 11, 0365 Oslo  Historikk

(14/08-16) Det ble et kjapt opphold på stallen for Adrian denne gangen. Det perfekte hjemmet er funnet, og han er solgt til Elverum. Der skal han kose seg med sin mye matmor. Vi ønsker Adrian og Thea lykke til.

(19/07-16)
Så plutselig var kong Adrian tilbake på Pandora. En litt mystisk halthet kombinert med hans energinivå gjorde at en retur til oss ble den beste løsningen. Han er selvfølgelig storfornøyd med avgjørelsen, og falt tilbake i vårt system umiddelbart. Nå skal vi forske litt på denne haltheten, friskmelde han og så forhåpentligvis finne en ny eier til han

(21/06-16) I dag har to langtids gjester dratt fra oss. Litt rart å komme inn i stallen uten at disse to er der. Herlig hester med herlig eier, som det har vært en ære å få ha her.Litt over et år har radarparet bodd på Krøderen, og det er fantastisk moro at eier nå tar over treningen av disse to perlene. Lykke til Cecilie, og tusen takk for tillit, herlige turer og mange gode samtaler. Vi er her om behovet skulle melde seg.

(10/03-15)
Adrian er laseroperert i halsen og skal være hos oss for en god rekreasjonsperiode.

(02/07-13)
Etter litt haltheter og vanskeligheter er Adrian back in business!! Han har jobbet på vannmølla og i longegropa, lært å gå på tur og vært ekte hest en stund!! Nå er han klar for ridehest tiøværelsen igjen! Med seg på lasset tar han Fiona, hans flotte kjæreste!! Takk for tilliten du har vist oss Cecilie, kos deg masse med hestene dine!


(06/05-13) Da er vi kommet godt i gang med treningen av Adrian! Både jobbing. Longsjegropa, baneridning og tur ridning! Han oppfører seg helt supert, og synes det er storveis å få arbeidsoppgaver! Har roet seg helet ned, og koser seg ute med Fiona! De er blitt skikkelig perlevenner!

(12/03-13)
I dag har vi hentet en staselig herremann på Lierskogen! Adrian er en 5 års ridehest som grunnet skader og sykdom hos både hest og eier har falt litt ut av regelmessig trening! Han har den siste tiden protestrert på litt forskjellig treningsformer, og har i dag blitt undersøkt av veterinær Petter Myhre. Adrian viste ved bøyeprøver halthet på høyre frambein,og vi behandlet kne, kode og hovledd. Nå venter oppforing, sykepaddock og trening på vannmølla før vi drar til Petter for en ny sjekk om 1 mnd!