Thor fra Ketu
Hingst
, født 2001
Mørk brun
Eier: Caroline Gleditsch Holstad
Øverhamninga 12, 2324 Vang på Hedmarken


Historikk

(06/08-15) Så var Thor ferdig med treningsoppholdet sitt hos oss. Han har trent jevnt og godt, og overbeinet har stabilisert meget bra, og Thor er klar for videre opptrening av eier og rytter.

(23/07-15)
Sesongen ble ikke helt som forventet for fantastisk Thor. Hard bane på drammen satt han ut av trening for en stund, dermed røk flere uttakningstevner til VM :-( Nå venter en opptreningsperiode her hos oss med vannmølle, longering og vitafloor. Herlig hest å ha tilbake, han er en av dem som virkelig setter spor etter seg.

(27/12-14)
Thor har reist hjem til Caroline igjen. Vi har brukt tiden godt. Vannmølle, longe og behandling av Truls har gitt oss en mykere og mer spenstig hest! vi gleder oss til å følge Thor og Caroline i sesongen som kommer :-)

(13/12-14)
Alternativ trening og behandling etter en fantastisk sesong venter på Thor. Herlig å se han igjen og vi gleder oss til noen uker sammen med han.

(28/08-13)
Da har Thor retunert til Myra hvor han skal være en stund før han skal reise til Danmark og selges.

(31/07-13)
Personellet på Stall Myra drar til Berlin i disse dager, så de har valgt å sette kjenningen Tor opp til oss i en periode.

(17/07-13)
Da har Tor reist hjem til Myra! Han var med meg på klinikken først hvor han ble friskmeldt av Rennesund! Tor en en storsjarmør og vil bli savnet av oss alle!

(19/06-13)
Da har herlige Tor kommer på kombinert ferie og alternativt treningsopphold hos oss!! Han koser seg i skogen sin, og trener annen hver dag! Han hat slått seg godt til ro denne gangen også, og blir stadig varmere i trøya!! Han er ikke så sjenert som han gir utrykk for :-)

(02/01-13) Da er trenings oppholdet over for denne gang. Skritteturer i snøen og daglige økter på vannmølla har vært oppskriften siden midten av Desember. Nå er Thor klar for å settes opp til en lang stevne sesong! En herlig gutt med herlig humør. Lykke til og tusen takk for tilliten Dere viser oss!

(12/12-12)
I dag har vi fått inn en staselig hingst som skal tilbringe jula hos oss! Han skal trenes på vannmølla og ellers tilbringe dagene ute!