Quite Flirty

Hoppe, født 2009.

752SWE00000567T, Brun Fullblodshest.

Eier:
Cecilie Cathrine Anker
Fauchalds Gate 11, 0365 Oslo

Oppdretter: Brantshammar Stuteri AB


Historikk:

(13/10-19) Et ikon på stallen har igjen dratt fra oss, denne gangen helt til Danmark! Fiona har hatt en tendens til å stadig komme tilbake til oss, men denne gangen er hun solgt ! Seneskaden er blitt bra, hesten ser flott ut, og vi ønsker både Fiona og ny eier lykke til.

(25/06-19)
En god gammel kjenning er tilbake. Fiona har slått på seg en liten seneskade, og for å holde damen sånn nogenlunde nede på bakkenivå skal hun trene på mølla. Koser seg med utetid i paddock, og hadde helt klart ikke glemt sine gamle møllekunster.


(21/06-16) I dag har to langtids gjester dratt fra oss. Litt rart å komme inn i stallen uten at disse to er der. Herlig hester med herlig eier, som det har vært en ære å få ha her.Litt over et år har radarparet bodd på Krøderen, og det er fantastisk moro at eier nå tar over treningen av disse to perlene. Lykke til Cecilie, og tusen takk for tillit, herlige turer og mange gode samtaler. Vi er her om behovet skulle melde seg.

(30/04-15)
Så var plutselig vakre Fiona tilbake på stallen. hun skal kose seg her i sommer med litt kombi trening og beite :-)

(02/07-13)
Da har Fiona reist avgårde sammen med sin nye eier og kjæresten sin Adrian! De skal stå på Bolstad i Sande! Kos deg med de flotte hestene dine Cecilie, og hjertelig velkommen tilbake om du skulle trenge det!

(16/11-12)
Da har Fiona vært hos oss en stund, og hun og Hege stortrives i hverandres selskap! Hun er en fantastisk jente, som oppfører seg som en voksen hest!! Hun er rolig, avbalansert og tilbringer dagene ute sammen med flere hestekompiser! Hun har begynt omskoleringen til ridehest, og hn er riktig så flink!


(27/10-12) Elegante Quite Flirty har inntatt Stall Pandora! En flott, høyreist 3 års hoppe som dessverre ikke har helsen til å gå som løpshest!! Derfor skal hun tilbringe litt tid hos oss for omskolering, og så skal vi bruke god tid på å finne et godt hjem til henne!