<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (30/12-12) En litt spesiell dag for oss. Victoria drar til travtrener Bjørn Steinseth. Hun er født her og tiden frem til den hun fremstår har vært utfordrende. Hun var svært sky og vi har vært tålmodige. Den følelsen å få en sånn tillitt som vi nå har hos henne er bare helt ubeskrivelig!!! Hun er helt klar for videre utfordringer, innkjørt under trygge forhold og fremstår i dag helt perfekt. Lykke til videre i livet kjære Victoria, vi vil savne deg og følge med deg videre i livet ditt!

 (23/09-12) Fra første stund har Victoria tatt innkjøringen på strak arm. Vi skal ikke legge skjul på at vi var veldig skeptiske til hele innkjøringen. Victoria har helt fra fødselen vært særdeles sky. Selv det å bare ta på henne skapte panikk hos henne! Takket være Kjetils tålmodighet i løpet av vinteren har han klart å gjøre henne til en trygg og tillitsfull jente!!
Tommekjøring og tilvenning til vogn har gått smertefritt, og hun hadde i dag sin første solotur!! Flink jente og all ære til Kjetil som har gjort grunnarbeidet med å få henne så trygg!

(12/06-12) Endelig var tiden kommet til at Viktoria kunne slippes på beite. Hun har måtte vente på at noen av avlshoppene kom hjem fra bedekning. Nå venter en herlig sommer med mat og kos før alvoret setter inn på høsten!

(04/04-12) Fra å være meget sky, reservert og litt små sur har Victoria blitt en sosial og lett håndterlig frøken. Kjetil har lagt ned utallige timer sammen med henne, og han har fått godt betalt for jobben! Jonny har hjulpet han med det meste, og fra å ikke komme i nærheten av henne med en børste så kan vi nå børste henne over alt!! Utrolig å se forandringen på henne, og hun vokser seg til å bli en vakker, langbeint frøken! Nå venter noen måneder på beite, før voksenlivet begynner til høsten!

(28/10-11) Her har vi virkelig fått en meget bestemt dame på stallen. Allerede som nyfødt viste hun at hun var sin mors datter!! Også Chillena er en bestemt frue, og hun har helt klart sendt sine gener videre til Victoria. Hun bor på Bragd sammen med Lizzie og Tønna, og venter på at Jonny skal komme!
Her har vi helt klart en utfordring foran oss, og det skal bli spennende å jobbe med henne. Nå har vi begynt i det små, bare det å klappe henne er en utfordring i dag!! Hun blir virkelig sinna ;-)

(27/05-11) Så var endelig dagen kommet da Chillena skulle følle! Hun har vært diger som et hus lenge, og vært i et skikkelig "dårlig humør"!!
Utpå morgenkvisten i dag var det i gang, og alt gikk etter planen.
Føllet fikk raskt kallenavnet "Victoria", rett og slett fordi hun allerede etter et par timer ter seg som en ekte prinsesse!! Hun har nok arvet litt av tempramentet til sin mor, hun kan se riktig så morsk ut hvis hun vil!! Vakker, stor og rettstillt. Sto perfekt på beina sine fra første stund, og fant raskt ut hvor maten var!! Faren er Jetstile.
Rett og slett en "textbook" følling! Two down, one to go!!
Nå bærer det rett på sommerbeite for mor og barn

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora