<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (12/08-15) Les historie

(05/06-15) Det viste seg dessverre at Lena har kastet føllet i løpet av svangerskapet så nå er hun tilbake for å prøve igjen å bli drektig med Revenue.

(04/09-14) Gledens dag, Thai Chillena er konstantert drektig med Revenue :-)

(28/07-14) Så er Lena endelig kommet hjem fra hingstestasjon , som vanlig har vi hatt store problemer med å få henne drektig. Nå har Tysland lagt inn en dose revenue for siste gang, så skal vi sjekke henne om en 14 dagers tid. Vi krysser fingrene.

(04/04-12)
Lena har gått tom i år, og det har hun nok hatt utrolig godt av. Hun har lagt på seg mange kilo, og har endelig slått seg til ro i gjengen utegangen! Det har tatt lang tid, men nå er hun blitt trygg på både seg selv og resten av flokken. Det er meningen at hun skal bedekkes med Thai Tanic i år, så vi følger med på brunst og gjør oss klare for en tur til Drangedal.

(01/04-11) Da har vi fått enda et nytt tilskudd på utegangen. Denne gangen er det varmblodshoppa Thai Chillena som har flyttet inn. Hun er drektig og skal følle i begynnelsen av juni. Fremdeles hersker det litt tvil om hvilken hingst som er faren, da hoppa ble bedekt både med Thai Tanic og Jetstile. Så da er det bare vente å se!! Hyggelig hest som raskt fant seg til rette ute med resten av gjengen.

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora