<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(08/01-11) Denne flotte krabaten var det ikke vanskelig å selge gitt. Masse respons på annonsen og Bache har nå reist til Gran På Hadeland. En hyggelig familie skal bruke han som hobby hest, både far og datter rir. En fantastisk hest har begynt et nytt kapittel i livet sitt og vi ønsker familien Overn lykke til med go`gutten vår!!

(19/12-10) Geir Kihle skulle kuske Bache i dag, for han kjenner hesten litt fra før når det gjelder travet hans. Formålet med løpet var kun at Bache skulle fungere like flott som han gjorde på Biri for 9 dager siden.....det gjorde han dessverre ikke. han falt ut av travet etter 1000 meter og så heller hjelpeløs ut. Avgjørelsen var tatt av eieren før Bache var ute av banen....nå var det  nok, Bache skal få slippe dette. Så nå er han avertert , og vi skal gjøre vårt beste for å finne et flott hjem til han. Som Ulrika selv sier....Bache er en fantastisk hest som har gitt henne mange gode minner, men nå skal han få kose seg som hobbyhest. En trist men allikevel god avgjørelse.

(10/12-10) Løpsopplegget i dag var først å fremst å gi han et billig løp, og se hvordan han fungerer etter to måneder med litt alternativ trening. Travet fungerer 100 prosent helt inn i mål. Litt uheldig med posisjonene underveis og blir nr. 7 på 1.33,5. lik tid som 5 og 6 hesten. Positiv syns vi.

(02/12-10) Bache er en hest som stadig får nye sjanser av sin meget tålmodige eier, og denne gangen ser det ut som han har tenkt å ta vare på muligheten! Etter positiv banejobb på Drammen for snart 2 uker siden var det i dag på tide å ta turen til Jarlsberg for nok en jobb. Geir Kihle fikk kuskeoppdraget og samtidig sjekke hva han synes om balanseringen på hesten. Bache fungerte godt han, og Geir var meget fornøyd med han. Så da melder vi faktisk!! Spennende og litt uvirkelig!

(19/11-10) Bache var med ned som sparringspartner til Lise i dag, og fikk samtidig gå en hurtigjobb. han så meget fin ut, lettere i steget og traver mer bakfra. Han ser ikke så fremtung ut! Veldig positivt. Eieren var og tilstede og var meget fornøyd med hva hun så. Morsomt. Nå fortsetter vi longetrening i 2 uker til, før ny banejobb på Jarlsberg!

(13/11-10) Bache har nå vært hos oss snart 1 mnd. Bache har hatt litt problemer med fremknærne sine, som ble operert i våres. Når han kom var de fryktelig stygge., men etter 1 mnd på Vitafloor ser de helt normale ut. Han har fått lære seg å gå i longegropa. I starten var han trøkk og seig, men nå han han helt klart skjønt poenget!! Han jobber fremover, og henter styrken sin bakfra. Han kan til tider bli fryktelig fremtung og for å lette trykket på knærne sine må han lære seg å bruke ryggen sin. Spennende hest, som vi snart må prøve å gi en bane jobb!!

(18/10-10I dag har vi fått inn en ny kaldblodshest på stallen. Denne gangen er det 5 år gamle Bache X.O. som skal prøve ut treningsopplegget vårt. Han har operert begge framknærne tidligere i år, men sliter fremdeles med aksjonen. Etter å ha prøvd det meste med denne kapabele karen er nå dette siste sjanse. Vi prøver Vitafloor, longe trening og litt dressurarbeid for å se hvordan han tar den type trening. Spennende prosjekt nok engang!!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora