<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (28/04-13) Silje var ikke helt en sånn type hest Karin hadde sett for seg, så hun har reist hjem til Marte igjen.

(04/04-13)
Karin Helene Stølevik har Silje på helfor fra i dag. Karin er en av våre dyktige stalljenter som endelig har fått en egen hest å holde på med!

(30/08-10)
Etter en døy måned så er Silje klar for å dra tilbake til sine eiere. Har vært moro å kjøre henne inn for vogn. Etter noen dager med litt "trass" så gikk alt så mye bedre. Lett å se hvordan hesten vil takle dette. Kloke snille øyne sier alt. Der har Tone og Marte en meget trivelig hest de skal få masse moro med. Takk for at vi fikk lov og tillitt til å lære henne litt. Lykke til videre med kloke Silje!

(19/07-10) Da er Silje ferdig innkjørt. En lang gåtur i dag både etter vei, skog og jorde. Oppfører seg helt eksemplarisk den flotte jenta. Hun har kjempet litt imot under tommekjøring, men etter å ha "stått" på litt så plutselig har hun bare gitt opp å trasse. Nå svinger hun høyre og venstre uten problemer. Stopper ved kommando og gjør det meste riktig. Lykke tl Tone og Marte med videre jobb.

(02/07-10) Silje er rett og slett en utrolig liten frøken. Lærevillig, blid og tøff er ingen dårlig kombinasjon. Etter en snau uke med tommelongering og tommekjøring hadde vi idag for første gang tommene festet i bittet. Det var selvfølgelig ingen problem, og tror nok jeg kommer til å sette ny personlig rekord i innkjøring med denne dama her!! Hun stopper og står stille til vi ber henne gå igjen. Og prøver alt hun kan for å gjøre de riktige tingene. Ellers koser hun seg ute med sin store helt Lise, de er blitt helt uadskillelige.

(24/06-10Nå har vi fått inn en skikkelig nydelig hoppe på stallen. Hun skal jobbe for føden som kanefart hest og er hos oss for innkjøring. Hun er en trygg og selvstendig hest som tar det meste med ro. Hun har fått et par økter i longegropa hvor vi øver på skritt, stopp, trav og snu!! Hun er skikkelig flink og synes det er morsomt med arbeidsoppgaver. Silje nyter ellers dagene og nettene ute sammen med Lise som er kommet hjem fra 3 ukers ferie. Jentene er blitt gode venner og har hele utegangen for seg selv. Silje har vært en meget hyggelig hest å bli kjent med og har ikke minst fått en trygg og god start på livet. Det skal hjelpe oss godt under innkjøringen. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora