<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(12/10-11) Da har Stig reist til Jorunn Løvås som har overtatt leiekontrakten på hesten. Vi ønsker Jorunn og Stig lykke til, vi gleder oss til å se dere i banen!!

(22/08-11) Galopp i første sving og siden disket. Ikke så mye mer å si om det.

(04/08-11) Skulle prøve seg i sulkyløp igjen! Bakspor og sprint er ingen god kombinasjon. Geir Vegard var ikke helt fornøyd med aksjonen under varmingen, så skoene ble tatt av foran.  En ulykksalig galopp inn på første svingen ødelegger alt og taper mye. Tar en hurtigjobb der bak og tilbakemelding fra kusken er bare å melde igjen. Hesten fungerer han, men man må jo holde seg til trav! Monte igjen 22 August.

(29/06-11) Etter et par omstarter med dårlig volting og en ekvipasje bortvist så kom løpet i gang. Mette treffer starten klokkerent og Stig skrår rett til tet. Åpner ca 1.20 på første 500 meter og 1.18 på 1000 meter. Planen var egentlig å slippe teten, men det kom ingen... Legger litt av siste biten og blir nr. 4 på 1.19,0. Greit nok, men burde vel holdt helt inn i noe moderat tempo.

(10/06-11) Perfekt startspor i dagens løp. Planen var å prøve å komme til tet. Åpner meget bra å sitter i tet ut av første sving. Får press og må åpne første 500 etter 1.14. 1000 dempet til 1.17. Holder stand til det er 500 meter til mål. Gir seg litt vel mye siste biten og blir nummer 5 på 1.19,4a. Hoster litt etter hjemkomst så mulig det forklarer noe.

(10/05-11) Det var dårlig sting i Stig i dag. Merket det allerede i varmingen at det ikke var det rette trøkket. I tillegg ble det tre omstarter som aldri er noe pluss. Fikk et fint løp av Mette, men klarte ikke å hente seg premie. Travet syns vi fungerte bra så da er det å ta nye tak.

(02/05-11) Stig debuterte i monte i dag, og det gikk jo riktig så bra. Står på hele veien inn og blir tredje på 1.18,4. Mette var litt skeptisk til knebeleggene hans som hun følte subbet litt vel mye, og derfor litt redd for å slippe han helt til. Tok sjansen og red for fullt siste 500, og han avsluttet glimrende. Flere monteløp venter. Skryter av rytteren vår Mette Nyløkken. Erfaren og dyktig jente.

(10/04-11) Meget bra gjennomført monteprøveløp i dag. Det var bare 2 hester i feltet og Stig måtte vente litt på den andre så åpning første 1000m gikk så forsiktig som 1.26. Avsluttet siste tusen etter 1.16 og landet på 1.21,5. I meget bra stil.

(27/03-11) Stig har trent hyggelig en periode og i dag dro vi til Drammen for å teste litt under sal. Vi er så heldige å ha et nært samarbeid med supermontejenta Mette Nyløkken, så hun var på plass. Gjennomførte 2000 meter med stil, å la inn siste 300 etter 1.19. Drar seg mot prøveløp om ikke alt for lenge.

(21/02-11) Vår eminente stalljente Hege Eriksen falt totalt for sjarmen til "Stig" sist han var hos oss. Hun har etter avtale med eier gått inn på en leieavtale med hesten. Skal etter hvert prøves på travbanen igjen utover våren, så får vi se om hun får dreisen på den flotte hesten. Lykke til Hege.

(28/10-10) "Stig" har i dag reist hjem til trener Weberg. Vi har i fire måneder gitt han mye mengdetrening som har resultert i kraftigere bakpart. Var positiv i sitt første løp ut etter lang pause. Lykke til videre i karrieren Stigemann. En meget flott og hyggelig kar.

(19/10-10) Tross siste pengene på 18.8 i dag så er vi meget fornøyd med hvordan hesten fungerte. Kusken Stenberg fikk kjøreordre om bare å kjøre på innerfila for å kjenne på hesten. Travet fungerte optimalt og satt fast med krefter igjen. Spennende fortsettelse.

(13/10-10) Da har vi endelig fått meldt Stig til løp, så tirsdag den 19 braker det løs!! Han har fått spor 9, i rygg på de antatt 2 beste hestene i feltet, så da er det bare å finne seg en fin rygg. Han har nå fått seg tre hurtigjobber, og er betydelig lettere i kroppen. Han er faktisk vel pigg om dagen. Glenn kjørte i dag den siste jobben før starten, og han var knall fin!!

(28/09-10) Endelig var det klart for å teste Stig litt igjen. Både trener og eiere har vært tålmodige etter behandlingen, og hvilken opptur det ble! Stig var super fin, snor rett og pigg. Glenn Stenberg kjørte jobben og han var riktig fornøyd med hesten. Nå kjører vi et par jobber til, og så må vi finne et løp!! En herlig hest, med et herlig humør og en fantastisk innstilling! Spennende!!

(09/08-10) Den siste tiden har Stig fått mye trening, både longejobbing og banejobbing. Han har forandret seg masse, og ser riktig fin ut. I dag møtte vi trener Weberg på Bjerke for at han skulle få kjenne på han. Jeg gav han en lang god oppvarming, og Weberg kjørte han en 2000 m. Trener var fornøyd med hesten, og merker helt klart en stor forskjell på han. Han lå litt på venstre stangen, og derfor vil han bli undersøkt av Rennesund. Nå er vi så nærme målet så da må vi gi hesten en sjanse til å bli 100%.

(06/07-10) The Sting fikk testet seg litt på vår lokale travbane i dag. Jogget i moderat tempo og det vi så fungerte veldig bra. Neste mål er å kjøre en hurtigjobb på Drammen Travbane for å se hvordan han fungerer der.

(02/07-10) Da har Stig vært hos oss 1 mnd, og det har vært en ordentlig morsom hest å jobbe med. Litt start vansker i longegropa hadde vi, men nå jobber han riktig godt. I dag har vi kjørt de første intervallene våre, og han var knall fin. Fra å ha gått skjevt i vogna, er han nå rett og fin! Ryggen hans er mye bedre, og vi håper på første banejobb i løpet av et par uker!!

(01/06-10I dag har vi fått inn en stor flott vallak som skal være hos oss for litt alternativ trening. Han sliter litt med rygg problemer og målet vårt er å få styrket ryggmusklaturen hans. "Stig" virker som en hyggelig hest, som det skal bli spennende å bli kjent med. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora