<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(22/10-10) Da er "Judy" på plass i Ørje hos Frank Skubberud for å lære seg livets realiteter. Mamma Julie var med nedover på transporten i dag og alt gikk fint. Litt hyl og skrik ved adskillelse, men veien hjem med Julie gikk helt flott. Blir artig å se hvilket navn Mr. Brænden velger til henne. Blir nok neppe Judy :-)

(12/08-10) I dag fikk vi besøk av eieren til "Judy"
Tor Brænden. Han har vært i travsporten i 40 år og skulle se for første gang hvordan "Judy" så ut. Fornøyd med det han så. Han hadde også med seg en kamerat som ikke jeg kjente, men når Kjetil fikk se bilde av dem sååå...ååååå....det er jo Tore Helge Larsen. Travtrener og toppkusk på 70,80 og 90 tallet. Han var Kjetil's største forbilde den tiden. Synd han ikke fikk være med å hilse på han :-)

(02/07-10) Da er lille Judy blitt 2 mnd gammel og har vokst myyyyye!! Hun og Julie har nå vært på beite i 1 mnd, og stor koser seg sammen med en annen føllhoppe! Judy har blitt en tillitsfull og tøff frøken, og har for lengst fått "kontroll" på de lange beina sine!!

(28/04-10Terminen ble satt til ca 23 april så vi ventet med spenning når ting skulle skje. Siv har observert om ting var i gjære, men "Julie" viste ikke tegn til    noe annet enn at hun var tung i kroppen og dorsk. Onsdag 28 bestemte Siv seg for å ligge over på stallen, og bare en halv time senere var fødselen i gang. Perfekt timing det der. Så kl 23.15 onsdag kveld kom det en velskapt, langbent hoppe til verden som for tiden blir kalt for "Judy". Alt står bra til med mor og barn. Faren er forøvrig Love You 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora