<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(27/11-10) Da har Owen Meany dratt hjem til Marianne. Han skal stå oppstallet på Horni Gård. Owen er en kjempetrivelig hest som byr på seg selv hele tiden. Lett å ha med å gjøre på alle måter, men i trening skal man passe seg litt. Han vil trene skikkelig den karen :-) Lykke til videre med han Marianne og takk for tillitten du har vist oss.

(13/11-10) Nå har vinteren kommet over oss, og Owen skal få prøve å gå litt god gammeldags arbeids kjøring. Han er i overkant pigg og glad om dagen, så han må lære seg å bruke kreftene sine riktig!! Beinet hans ser flott ut, og vi legger mer og mer press på det. Samtidig koser han seg ute hele dagen og på Vitafloor. Han skal bli hos oss til over vinteren, så frem til vi får skikkelig vinter forhold her skal han få jobbe litt tungt før vi letter litt opp og lar han få litt tempotrening.

(26/09-10) Etter å ha småjogget i 14 dager på skogsbilveier og jorde, så ville vi i dag ta med Owen til vår lokale travbane. Kun 400 meter lang, men bra dosering som gjør at vi kan trene en litt aktiv jogg :-) Rytmisk å fin og med stort pågangsmot. 2000 meter rett vei og 2000 meter motsatt vei. Owen storkoste seg med endelig å få brukt seg litt igjen. Skal prøve dette opplegget 2 dager i uka. Resten av treningen blir i skritt.

(30/08-10) Meget gode tilbakemeldinger fra
Petter Myhre. Hesten er haltfri ved mønstring og skaden synes ikke lenger på ultralyd. Så nå har vi fått klarsignal at vi kan begynne å jogge litt. Blir en utfordring det, for ryktene sier at Owen er noe sprek i joggesammenheng. Ja kjetil...hekt deg på :-)

(02/07-10) Owen er rett og slett er herlig gutt å holde på med! Han glemmer at han er dobbel så stor som oss,  og oppfører seg som en engel hele tiden. Det eneste Owen ikke liker er insekter!! Vi har kommet godt inn et bra mønster nå, hvor vi starter dagen med 45 min på Vitafloor og frokost, før vi koser oss ute i egen paddock med gress og så avslutter vi dagen med kjøretur med Kjetil og Vitafloor!!!! Snart er det tid for en ny ultralyd undersøkelse av beinet hans, det ser og kjennes fint ut så det skal bli skikkelig spennende. Ellers så tar vi sommeren med stor ro her på bygda, og Owen synes livet på landet er heeeelt OK!!

(02/05-10) Da har Owen vært hos i en uke, og han har giret ned til bygdetempo!! Han er en særdeles enkel herremann og prøver å gjøre alle til lags. Han er blitt tur kompisen til Kjetil, og de koser seg sammen i skogen. Han begynner hver morgen med frokost på Vitafloor, og har funnet seg godt til rette der. Første gangen danset han "riverdance", lurte fælt på hvorfor gulvet beveget seg!!!!! Nå synes han imidlertid det er godt og står og halvsover. Ellers benytter han dagene ute, og med å spise!! Det har blitt hans nye hobby, og ikke et høystrå går til spille!!

(23/04-10 Da har Owen Meany blitt bygdegutt for en stund. Owen har hele livet slitt med dårlig helse, og nå har han klart å pådra seg en gaffelbåndskade på høyre frambein. Men med Mariannes endeløse kjærlighet og tålmodighet for denne hesten skal han få en sjanse til å komme tilbake. For å legge forholdene til rette har derfor Owen flyttet på landet! Her skal han slappe av ute i sykepaddock, bruke Vitafloor flittig og skritte på tur!  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora