<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (14/04-16) Hei, liten hilsen fra meg og Erik!:)
Han har ikke blitt kjørt siden innkjøringen hos dere for over 5 år siden, siden jeg var syntes at vogn har vært skummelt (bortsett fra to små runder med leier) men Idag fant vi ut at vi måtte prøve igjen, siden jeg er tryggere på kjøring etter jeg fikk meg traver.
Han gikk som en drøm, superflink! Og helt rolig!
Takk for den gode jobben dere har lagt i han!
Stor klem fra oss!!


(17/08-12) Hei og hopp!
Dessverre ble det ikke så mye kjøring når Zareck kom hjem (men selvsagt har det blitt mye tømmekjøring) .. siden jeg ikke følte jeg hadde helt kunnskapen. men nå har vi ENDELIG vært ute.. etter halvannet år.. og Zareck var selvfølgelig stjerne! null tull.. og oppførte seg eksemplarisk.. kjekt å samarbeide med ei som driver med trav ja!:) brydde seg ikke om å få på seg vogn igjen, og ikke engang når hun satte seg oppi! jeg er så stolt! deilig med så kald og fin hest.
Er så glad for at jeg har hatt han hos dere, er jo ikke sikkert han ville syns det hadde vært like kult om han hadde blitt kjørt inn et annet sted og ikke fått den tryggheten som dere har gitt han! så igjen tusen takk
stor klem fra Zareck og Tonje!:)

(04/01-11) Zareck er ferdig innkjørt, så vi har i dag kjørt han hjem til Tonje. I trening oppfører han seg veldig bra. Lydhør for kommandoer og trygg på alle måter. Var en periode litt lett i rompa, men slagrem skjønte han fort hva var og de siste turene har han ikke prøvd seg i det hele tatt. Vi har også observert at han begynner å bli en ordentlig mann, og det blir nok noen utfordringer fremover. Lykke til videre med den flotte gutten din Tonje og tusen takk for den tillitten du har vist oss.

(15/11-10 Da har Erik kommet tilbake til Stall Pandora. De neste ukene skal han kjøres inn slik at Tonje kan ha litt glede av han før han blir gammel nok til å ris inn. Spennende prosjekt med en spennende hest :-)

(04/06-10) I dag drar Erik hjem til Tonje for å tilbringe sommeren på beite. Han er en sånn hest som sjarmerer med sitt flotte vesen og sin store presonlighet. Vi har vært igjennom mye med han. Når han kom så var han rett og slett en "dritunge" men masse sterke meninger. Akkurat som han sa: "meg gjør dere ikke noe med som jeg ikke vil" :-) Men du verden hvordan han har vokst seg fornuftig, noe vi håper du og oppdager Tonje. Kommer til å savne han her, og skulle det passe slik så tar vi han gjerne igjen utpå høsten engang. da er han stor nok til å gjøre større oppgaver.
Lykke til med den flotte hesten din Tonje og takk for at vi fikk han han her.

(29/04-10) Nå går ting fort fremover med Erik. Han har hatt veldig godt av å få noen arbeidsoppgaver hver dag, han er blitt roligere og ikke så fryktelig sta!! Vi har begynt å jobbe litt i longegropen, med doble tommer. Her trener vi på å gå frem, holdt og å snu. Har på hodelag, og han er utrolig flink. Han trives veldig godt med å jobbe!! Største "problemet" vi har med Erik nå er at han ikke synes det er noe vits å gå inn i stallen!! Da står han pal!! Erik og Kjetil har virkelig kommet på go`fot med hverandre, så da går han rett inn!! Ellers bruker han dagene ute sammen med Eddie, og de er blitt gode kompiser. Eddie kan til tider miste litt tålmodighet med han, Erik kan bli litt vel masete!! Så nå skal vi bruke tiden frem til beitesesong godt, sånn at han er en riktig skolert gutt som skal på sommerferie!!!!

(20/04-10) Daglig stell og kos gir trygghet. Bare det å sette bena i vaskeboksen har vært en utfordring. Det å bli spylt på bena har vært farlig :-) men alt hjelper med trening så det går bedre og bedre. Rense høver, særlig bakben er ikke kult..."da fyrer jeg bakover".... men som Dere ser på bilder så går det også mye bedre. I dag tok vi enda et skritt videre med tommekjøring...å hvilken opptur det ble. Oppførte seg meget bra og skrittet noen hundre meter uten tull. Det var imponerende og moro. En flott kar Mr. Zareck som det  fremgår av bildene her.

(10/04-10) Da har Erik vært hos oss i noen uker og dagene går med til lek og moro ute i 100 meters skogen sammen med Eddie. Mack begynte å bli vel tøff med lille gutt så Eddie måtte trå til som reserve onkel. Det fungerer mye bedre, selv om Eddie også sier i fra hvis han synes Erik blir for masete. Ellers bruker vi dagene til å lære oss litt om hva voksen livet har å tilby. Vi løfter bein, børster og tar av og på tepper. I dag har han også vært i vaskespiltet, og det var litt skummelt. Litt panikk i starten førte til noe skrubbsår i hodet etter grima, men med Kjetils hjelp og trøstende ord gikk det fint. Vi får trene på å spyle bein hver dag, så skal vi lære dette også!! Ellers spiser han meget godt, og koser seg ute på utestallen sammen med kompisen sin.

(24/03-10) I dag har vi hentet en ny hest, en skikkelig tøffing med tro på seg selv!! Han skal være her til han skal på sommerbeite og så skal vi benytte anledningen til å tommekjøre han litt! Første gang på henger gikk flott, selv om han var litt svett da han kom til Krøderen. Så nå venter fine dager i snøen ute i 100 meters skogen sammen med Mack. Og som alle andre hester på Stall Pandora har han allerede fått sitt stallnavn.....Erik!!! Erik virker som en trygg og selvstendig kar det skal bli morsomt å jobbe med!! 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora