(03/10-10) En måned er gått siden operasjonen og alt ser flott ut med Jamilia. Gått mye ute, først i liten luftegård og siden i en større. Null problem, da hun har mange hester rundt seg til enhver tid. Rolig å fornuftig. Har dessuten i ca fjorten dager blitt skrittet og jogget,  så alt skulle ligge til rette for å begynne travtrening igjen. Lykke til videre Øyvind og Merethe med en svært vakker hest. Og igjen, takk  for tillitten Dere gir oss.

(31/08-10) Da har vakre Jamilia kommer en rask tur tilbake på stallen. Et griffelbeinsbrudd har satt henne ut av spill for en stund. Nå er griffelbeinet operert bort av Ole Einar Sem, og Jamilia har kommet hit for boks hvile og sykepaddock. Dronningen falt fort til ro, og benytter nå dagene til å spise god mat, nyte utsikten, godt stell og  kos! She will be back :-)

(26/07-09) 1600 meter sprint på Biri. Lynraks fra start og rett til teten. Lenser unna i sine mektige kliv og vinner meget lett på 13.5. Imponerende. Moro når hester som har vært i vår varetekt presterer.

(10/06-09) Da er ferien over for langbente flotte Jamilia. Hun har vært i lett trening hele tiden, med skritting, jogging, longering. Hun har også stått noen timer på Vitafloor. Nå er det tilbake til eierne sine for å finpusse formen. Vi er veldig takknemlige for å få tillitten til å ha profilerte hester på stallen.
Stall Pandora ønsker Jamilia og hennes eiere lykke til i fremtiden. Ta vel vare på den flotte hesten Deres.

(27/05-09) Hesteeieren trenger en ferie og da har hun  sett de mulighetene vi kan tilby henne. Jamilia skal være hos oss i fjorten dager.