(12/06-12) Da er Johannemor konstatert drektig med Mr. Commissioner. Hun har tilbrakt en mnd i Blaker hos Atle G. Hoel, og tok seg heldigvis på første forsøk. Nå er hun på beite sammen med Victoria, og skal bare kose seg og bli tjukk!

(03/04-12) Da er den endelige avgjørelsen tatt , og Johanne legger sine noe ubrukte løpssko på hylla. Eier har bestemt at hun skal bedekkes igjen, og denne gangen er det Mr. Commissioner som skal til pers! Hun blir boende hos oss, og det er vi glade for! Skoene er av og Johanne koser seg ute med resten av gjengen. Så fort hun kommer i brunst reiser hun hun til Blaker for en date, og så skal hun kose seg på beite resten av sommeren!!

(06/02-12) Skrullemor var med ned til Drammen for å gå en lett joggejobb. hege tok jobben siden Mette var opptatt på jobben. Hun så flott ut i joggetempo, og galopperte ikke i det hele tatt. Prøvde litt nytt utstyr som så ut til å slå positivt ut.
Vi får gi henne noen jobber til og så får vi snuse litt på et prøveløp!!

(17/01-12) Skrullemor var også med til Drammen for en hurtig jobb. Psykisk fungerte det bedre enn noen gang før. Hun var rolig og fornuftig fra vi dro fra stallen til vi kom hjem. DET var utrolig deilig å oppleve....men dessverre fungerte hun ikke optimalt i travet. Hun blir derfor med på klinikken onsdag så Jan kan gi oss en pekepinn på hvor vi står hen. Det er iallefall lettere å gjøre noen med den fysikske enn det psykiske ;-)

(17/11-11) Johanne har omstilt seg en fint etter at Jonny dro til Bragd. Hun trener fint, og er selvfølgelig en drøm å kjøre. Litt langsiktig er planen å gi henne litt banejobber frem til jul, og så er det prøveløp!!

(28/10-11) Da har Johanne vært i trening i en måneds tid. Hun koser seg med litt alenetid vekk fra Jonny, og elsker sine 45 min på vitafloor etter trening. Hun virker som hun er i god form og det skal ikke ta så lange tiden før hun er tilbake i sitt gamle ess. Bare hun nå kan klare å holde seg skadefri!! Hun kommer stadig inn med nye sår, og pysete Johanne blåser opp av den minste lille ting :-) Fryktelig frustrerende når vi endelig har kommet litt i gang for vi et avbrekk i trening! Vi krysser fingrene for en skadefri vinter!!

(26/03-11) 7 måneder ut i svangerskapet så "vokser" Johanne seg god og rund. Våren er i ferd med å feste grepet så av med litt tepper og kos i solen fremover. Det store spørsmålet er.... Er det J.P. Miller som er der inne :-)

(29/01-11) Da begynner Johanne å få skikkelig avlshoppe fasong!!! Hun er 5 mnd ut i drektigheten sin og har fått skikkelig mage!! Hun koser seg ute sammen med resten av jentene på utegangen og tar seg noen turer i uka sammen med Mari.
Nå bare gleder vi oss til John Miller kommer til sommeren!!

(15/07-10) Etter mye frem og tilbake, både her hjemme og på Bjerkebanen har vi og eier Olav Øverland bestemt at "Johanne" skal bedekkes. Nervene hennes og dermed konsentrasjon rundt det å løpe lager vanskeligheter for henne. Kanskje et år som mamma kan roe henne ned litt. Hingsten som er plukket ut er:
Millmaker. Han står oppstallet på
Vienbråten Gård, og maken til velstelt sted skal man lete lenge etter. Ikke minst så vil vi få takke eier Olav for den tålmodigheten han viser, bestandig blid og positiv.

(27/05-10) Johanne skulle startet på Bjerke i dag, men det ble det ikke noe av. Marianne og Arild syns hun ikke fungerer optimalt. Det forskes på utstyr og ikke minst få henne til å stabilisere seg. Noen dager virker alt helt topp, mens andre dager er det bare tull. Ja Marianne...her har du en nøtt å knekke :-)  Har fått en venninne å gå sammen med ute i luftegården.
Ozzi De Vie

(02/05-10) Da har Johanne vært en uke på Bjerke! Rart på stallen uten henne, hun har vært her så lenge og er en sånn fantastisk hest å jobbe med at hun er et savn. Dermed er det jo super hyggelig å få rapporter fra Marianne, som virkelig begynner å bli fornøyd med henne. Hun har virkelig godt av å være på banen hver dag, så hun skjønner at det ikke er så fryktelig farlig!! Hun ser strålende ut på bilder, som alltid. Vi venter spent på den første starten!!!!!

(23/04-10) Nå har det gått 1 mnd siden vi var på Momarken, og Johanne har kun gått på utegangen. Vi var fast bestemt på og gi oss med henne, og hun ble avertert til salgs. Vi følte vi ikke kunne gi henne det hun trengte mest, nemlig banetrening. Responsen på annonsen var så som så, og bedekning ble diskutert som et alternativ. Men så fikk Siv en lysende ide om å byttelåne hest med en venninne som har hesten sin på Bjerke travbane, og Marianne tente resolutt på ideen.  Dermed har Johanne fått enda en sjansen!! Nå skal Marianne trene henne, med hjelp av travtrener Arild Eggen. Spennende prosjekt med en talentfull hest.

(21/03-10)  I dag var Johanne tilbake i det umulige hjørnet. Svett etter bilturen og ikke spesielt imponerende i varming. Mistet en sko i defilering, og prøvestart...det skulle hun ikke gjennomføre med det resultat at stevneveterinæren trekker henne fra start. Håpløst.

(07/03-10) Uflaksen ser ikke ut til å ha noen ende... Johanne har hatt et lite sår på en bakkode. Behandlet det etter alle kunstens regler og det har ikke hemmet henne i trening. Så skjer det en dag før løpet at det har utviklet seg til Lymfangitt. Hele benet har blitt hovent og selvfølgelig så  kan hun da ikke starte.

(13/11-09) Fredag den 13 ble ingen lykkedag. Full snøføyke på banen gjorde sitt til at festet ikke ble helt som "Johanne" hadde ønsket seg. Et par galopper ødelegger mulighetene hennes. Igjen ble hun et førstevalg i spillet?? Ja spillerne har vel skjønt at dette er en hest med kapasitet. Å det vet vi at det er. Bare hun får stabilisert seg så bli hun bra.

(02/11-09)  Galopperer inn i første svingen. Fungerer i travet. Svingene på Drammen passer henne ikke så da vet vi det med sikkerhet. Så langt det lar seg gjøre så melder vi på en større bane heretter. Ender i løpet uplassert på 1.22,8 med to galopper. Kommer sterkere tilbake den flotte jenta.

(16/10-09) Stor opptur i dagens løp på Biri! Johanne er jo en varmingsvinner og var gjort til et tredjevalg i V5 spillet. Har testet ut murphy blender i trening, noe som har slått positivt ut. Dette ble utstyrendringen i løpet. Fra spor 12 på Biri må man ha litt tur for å lykkes, og det klaffet perfekt. Måtte brukes litt første 800 meterne  og gikk ned i rygg på leder. Farten skrudd opp på siste borte. Fullfører meget bra og utfordrer vinneren oppunder mål. Blir nr. 2 på 1.18.4/2100 meter. Skikkelig godt fornøyd med henne. Feilfritt løp og god helt inn.

(17/09-09) Solid rekordforbedring i dag uten å få premie. Tiden ble 17.1. Galopp på startsiden igjen. Vrir seg til høyre. Kusk Høitomt mente hun er sprutredd, så da får vi teste noe utstyr på henne. Travet fungerer flott, og hun oppfører seg eksemplarisk både under transport og i varming. Blir bra dette bare hun får mer rutine.

(01/09-09) Ble 5 premie på 19.9 a. Tidlig frem til bilen. Løser fantastisk bra men så kommer galoppen dessverre. Taper nok 50 meter. Tar igjen feltet etter ca 800 meter og satser innvendig. Følger med fint helt inn i mål. Meget fornøyde for endelig å få et gjennomført løp og ikke minst rutine.

(20/08-09) Etter mye motgang og flere veterinær besøk ser det nå faktisk ut som Johanne er på gang igjen. Vi har vært til kontroll på klinikken i dag, og endelig var veterinæren  fornøyd med hva han så. Vi kjøre en jobb med henne også, og hun fungerte bra. Så nå får vi melde, og håpe vi kommer med. Så gjenstår det å se om dama velger å oppføre seg....

(26/05-09) Etter prøveløpet i går ville Asbjørn gjerne at vi skulle sjekke henne opp. Hun faller litt ut av travet siste runden og henger på en tom. Rennesund synes hun så flott ut, men viste klart ubehag ved bøying av begge høyre kodene. Så selv om utslaget ikke var så stort valgte vi å behandle dem. Så nå som den psykiske delen er på plass, så må vi også få på plass den fysiske. Da er vi ikke i tvil om at Johanne kommer til å gi oss mange gleder i banen.

(25/05-09) Prøveløpet ble gjennomført på 1.20.5. Gikk jevnt hele veien i 1.20 tempo. Derimot ikke fornøyd  med travet hennes. Henger litt på en tom og trolig kjenner hun på noe. Tar henne med i morgen til en veterinærsjekk i Tønsberg. Det som er meget positivt er at "Johanne" begynner virkelig å skjønne hva dette går ut på. Oppfører seg eksemplarisk.

(27/04-09) Etter å ha opplevd Johanne som en "skrulle" i sin siste start har vi gjort endringer i kostholdet som har slått meget positivt ut. Oppfører seg på en helt annen måte. Står rolig under oppseling og under varming, og bare dette var en stor seier for oss :-) så til løpet: Springspor fra annen rekke bringer henne nesten frem i dødens inn i første svingen, men så galopperer hun som hun også gjentar to ganger til å blir disket. Viser seg at tråkksåret på høyre fremben ikke er skikkelig leget. Ømmer ved trykk og her ligger forklaringen til galoppen mener vi. Denne hesten må bare få litt tid til å lære og bli trygg på det hun skal gjøre, så mener vi at her er det kapasitet i massevis. Legger til noen bilder fra løpsdagen.... å bare se hvor flott hun er. Tusen takk til tålmodig eier som stoler på det vi holder på med.

(16/04-09) I dag var det klart for at Johanne skulle gå sitt andre løp i vår regi, men allerede på tirsdag ble det klart at det ikke ble noe løp på oss. Et stygt tråkksår på høyre frambein satt en effektiv stopper for det. Blodig, øm og halt, men Johanne er like blid. Vi steller sår, og leter etter nytt løp!! Hun er i form, og trenger erfaring så det er bare å stå på, vi gir oss ikke så lett!!

(07/04-09) Huff Huff..... Ja her har vi en nøtt. Nervene ligger på utsiden på "Johanne". Står stille inne i oppselingsboksen og svetter. Delvis på tobein i hesteringen. Asbjørn klarer ikke å få henne til å trave når løpet skal gå, står igjen når bilen slipper feltet. Trenger erfaring så hun får roet seg, så vi får bare melde der det er mulig. Så neste start er Torsdag 16/4 på Bjerke.

(04/04-09) Da vinteren begynner å slippe taket og mulighetene for å kjøre litt tempo begrenses, så tok vi en tur til Drammen Travbane for å kjøre litt  før tirsdagens SAS Oslo Grand Lunsj :-) Siv kjørte tre runder motsatt vei i lett jogg og to runder rett vei i 1.23 fart. Hun fungerer meget bra og spenningen før løpet tirsdag stiger.

(20/03-09) Det ble en oppløftende tur til Jarlsberg i dag. Asbjørn Mehla stilte velvillig opp for å kjøre den første hurtigjobben i vår regi. Gjennomførte 2000 meter i 1.21 fart, og fungerte meget bra. Så nå kikker vi i løpsbulletinen for å finne et løp til henne.

(26/01-09) I dag har Johanne vært hos Petter for en liten tannsjekk. Hun har vært i tannfelling, og Petter fjernet de siste tannkappene som ikke hadde falt ut av seg selv. Deretter ble hun frest og raspet til alle kunstens regler. Så vi fortsetter treningen, før banejobb og vetsjekk om 1 mnd.

(04/01-09) Johanne har nå vært i full trening en stund. Hun ble satt litt tilbake etter at Royal sendte ut et skikkelig spark som traff henne rett i låret. Det resulterte i en ekte lårhøne, og hun tok derfor en litt tidlig juleferie!!

(04/11-08) "Johanne" er en lekker 3 års hoppe etter More Chips som skal være hos oss i vintertrening. Hun er fantastisk å holde på med, og skal bli et skikkelig spennende prosjekt. I dag har vi longert, og hun var utrolig flink.