(13/04-12) Gina ble med ned på lasset sammen med Wilma. Jan skulle ta etterkontrollen på henne etter at vi behandlet henne før påske. Alt så meget bedre ut. Halsen var 100% bra, og bøyeprøvene ga kun små utslag. Siden løpstilbudet for henne er meget dårlig i mai valgte vi å behandlet alt engang til, vi har uansett ingenting vi må rekke!! Nå får hun et par dager til fri, før vi begynner å skrittetrene henne igjen!!

(02/03-12) Nangilima/Mette Nyløkken fra spor 6. Meget flott med fra start og stakk rett til tet. Slipper teten etter ca 500 meter. Å siden er det bedrøvelig... Hun kan ikke vær frisk. Stopper helt. Veterinær sjekk venter.

(17/02-12) Så var dagen kommet for at Gina skulle debutere som monte hest. Herlig varmt vær her hjemme på Krøderen, men kaldt og ufyselig på Biri!! Gina var rolig under varming og så litt uinspirert ut. Vi hadde blitt enige om at løpet skulle kun være en gjennomkjøring og en test for å se hvordan hun var med hestene så tett rundt seg. får fin posisjon og er regulerbar og fin. travet sitter perfekt. Mette er storfornøyd med hesten, helt til det er 500 meter igjen. Da klenger hun inn i banen, og Mette får ikke ridd. Og vi ender uten premie.
Vel hjemme på Krøderen kl 11 på kvelden, men Gina har problemer med å komme seg ut av hengeren. hun er fryktelig stiv, og viser alle klassiske tegn på krysslammelse.
Lørdag er hun fremdeles stiv, og koser seg på Vitafloor meste parten av dagen. Nåler satt for å hjelpe, og blodprøver sendt inn for å se graden av krysslammelsen. Ellers er hun i strålende humør, spiser og drikker godt, så vi skal nok komme sterkere tilbake!!

(06/02-12) Da var dagen kommet for nytt prøveløp. Vi var selvsagt spente etter nedturen på Bjerke. Elisabeth Jensen skulle ri i dag siden vår faste rytter var opptatt på jobb. Elisabeth fikset oppgaven med glans. Gina så fantastisk ut og cruiset rundt Drammens banen alene på 21,6. Hun var så pigg etter målgang at Elisabeth slapp henne til en runde til. Deilig å ha prøveløpet overstått, så da får vi se litt etter løp.

(25/01-12) Nedturen ble enorm på Bjerke sist onsdag. Gina gjorde jobben sin under prøveløpet, men dommerne finner en eller annen grunn til å rapportere henne. Dermed blir hun ikke godkjent. Hun har trent som vanlig etter løpet, og er meldt igjen til Drammen den 6.2.

(17/01-12) Etter et strålende hurtigarbeid på Drammen forrige fredag så har vi bestemt at Gina skal meldes i prøveløp. Hun har tatt jobben flott, og blir bare i bedre og bedre humør. Hun er en skikkelig bombe å trene om dagen. Så da satses det på prøveløp den 25 januar.

(17/11-11) Etter behandling forrige onsdag har Gina storkost seg med en uke fri. Nå settes hun forsiktig i gang igjen i skrittetreing før ny sjekk hos veterinær på onsdag!

(28/10-11) Da har Gina vært i trening i en mnd. Og det virker som hun synes det er godt å bevege seg litt igjen. Hun er en fantastisk positiv hest å jobbe med og hun storkoser seg når vi steller henne for kvelden. Nå skal hun bli med Siv på klinikken for en sjekk og så satser vi på et monteprøveløp i desember!

(07/10-11) I dag har vi fått en gammel kjenning inn på stallen. I og med at Hege og Siv har sagt opp leiekontrakten på The Sting, så måtte vi jo ha et nytt prosjekt. Valget falt på Nangilima, en Cocktail Jet hoppe som har gått 1.13. Hun har ikke vært i trening på et år, og vi begynner forsiktig. I dag har Mette skodd henne, og i morgen begynner vi med første treningsturen. Spennende hest som vi håper vi skal få mye moro med!!