05/08-11) Toril med sine døtre har vurdert en stund at de ønsker å skaffe seg en islandshest. Gjennom bekjentskaper så har vi skaffet "Julie" et godt hjem i Ådalen. Hun reiste dit i dag tidlig og da blir det spennende hva Toril klarer å få til med en ny hest.

(25/12-10) Da eier Tor Brænden ikke hadde noen planer for Julie etter at føllet var avvent, så fikk vi noen lokale jenter her i bygda som er hesteinteressert til å kjøpe henne. Toril Lindbäck og hennes to døtre, Hanne og Ingrid Fyrand ville ha henne som kose/ridehest. Hun blir stående på Stall Pandora, Det er vi glade for. Julie er sjefen på utegangen og styrer de andre dit hun vil :-) Dessuten er det hyggelig med flere folk på stallen vår.

(10/04-10) Da er det ikke lenge igjen før Julie skal bli mamma!! Den 23 er det gått 11 mnd, så hun har fremdeles noen uker igjen. Hun begynner og bli noe treg i bevegelsene, og står helst stille og spiser....eller soler seg i vår solen. Se bilder av henne til høyre her

(01/01-10) Laser's Juliett går inn i sin åttende svangerskapsmåned og alt bare bra med henne. Går ute hele døgnet på utegangsstall sammen med 4 andre hester. Å "Julie" er den fødte sjefen der. Stor, mektig og pen som hun er så sier det seg selv :-). Spennende tid når våren nærmer seg og fødselen skal i gang. Se bilder til høyre her hvor stor hun begynner å bli.

(28/08-09) Beitesesongen er gjennomført og Julie er
ca 3 måneder på vei. Litt usikkert med hennes fremtid på Stall Pandora utover, men muligens blir det utegang hos oss i vinter. Tar kontakt med eier i nær fremtid for en avklaring.

(10/06-09) Tid for sjekk etter 17 dagen. Å joda, Julie er konstantert drektig med Love You etter første forsøk. Flott timing med brunstighet og befruktning.
Så nå er det bare beite og kos på Julie sammen med åringen vår Polise.

(21/05-09) I dag drar Julie til JJ Horses for å insemineres med Love You. Brunsten er på gang så vi håper oppholdet blir kortest mulig, ved hjemkomst venter sommerbeite sammen med Polise!!

(08/05-09) Laser's Juliett er tilbake på stallen vår. Hun har pådratt seg et hovbensbrudd og løpskarrieren er lagt litt på is. Hun skal bedekkes med Love You og blir hos oss for selskapshest for Polise. Om en måneds tid slippes de sammen på sommerbeite.

(23/10-08) "Julie" er klar for å begynne å travtrene igjen. Så da er hun levert tilbake til sin trener Gro Anita Nordby. Alt ser bra ut med henne og vi på Stall Pandora ønsker lykke til i fremtiden!

(08/10-08) Rennesund mener benet som er operert ser veldig fint ut, men litt utslag på bøyeprøve har hun. Derfor har vi behandlet et par ledd, så nå venter to uker med skrittetrening før retur til trener Nordby.

(10/09-08I dag har "Julie" vært til kontroll hos Veterinær Rennesund. Hans syns beinet så bra ut men er fremdeles litt hovent. Pga. tidligere problemer har vi også behandlet bak knærne hennes og ny skrittetrening før hun sendes tilbake til trener.

(04/09-08) Alt ser bra ut med "Julie". Stingene er fjernet og sårene er så si helt leget. Setter på sko til uken og skal begynne å skritte litt forsiktig. Etter å ha tilbrakt det meste av tiden på boksen, så har hun nå fått muligheten til å tilbringe tid i luftegård.

(18/08-08) Laser's Juliett har operert for brudd på griffelbenet og blir hos oss ca en måned til rehabelitering.
Hun har stått oppstallet hos Gro Anita Nordby.