(22/09-12) Stjerne Faks med Tom Erik Solberg i sulkyen vant Unionskampen på en overlegen måte. Han utklasset konkurrentene den siste runden.
- Han er god for eliten, sa Tom Erik Solberg.
Helt utrolig bra!!!! Vi behandlet han for hovbensbrudd og gaffelbåndsskade! Heia Frank gutten

(24/02-10)  Da har "Frank" dratt til Travtrener
Magne Olsen for å stå til avlstjeneste. Blir spennende å følge hans avkom fremover. Han har vært i lett trening her den siste tiden og ser fantastisk ut. Bestandig litt trist når store personligheter forlater stallen vår. Ønsker han lykke til i livet sitt.

(05/09-09) Nå det drar en hest fra Stall Pandora er det ikke akkurat ønsket at de skal komme tilbake til oss. Vi har som mål å få hestene tilbake i banen, men ikke alltid går det sånn vi vil og ønsker. Stjerne Faks dro fra oss i april med en leget gaffelbåndsskade for å starte opptreningen hos Kristian Malmin, men dessverre pådro han seg et hovbeinsbrudd allerede i sommer. Nå er løpsskoene lagt på hylla for godt, og "Frank" skal få bruke tid til å bli friskmeldt her hos oss før han drar til hingsteholder til våren. En hedershest er tilbake hos oss, og vi gleder oss til en ny vinter sammen med han!! Nå venter forsiktig opptrening og mye utetid etter langtids bokshvile.

(21/04-09) I dag har Frank dratt tilbake til Kristian Malmin for videre opptrening. En herlig hest har forlatt stallen, og det har vært en sann glede og bli kjent med han. Vi ønsker både hest, trener og ikke minst eier lykke til videre med denne fantastiske hesten.

(10/02-09) Så var tiden kommet for at Stjerne Faks skulle sjekkes igjen. Dermed bar det nedover til Tønsberg, for å møte både eier, Irene, og veterinær Rennesund. Ved mønstring var Frank haltfri, og ultralyd bildene var meget bra. Dermed har vi fått lov til å begynne å joggetrene 5 min pr dag. Det blir bra både for hest og trener. Vi følger den planen i 6 uker før ny kontroll og forhåpentligvis retur til trener Haugen/Malmin.

(09/12-08) I dag var det tid for å ta en kontroll på benet til Stjerne Faks. Alt ser bra ut og legningen går som forventet. Ultralydbildene viser at nytt bindevev dannes. Vi skritter i to måneder til før ny kontroll

(30/09-08) Ny sjekk hos Rennesund i dag. Ultralydbildene viser god legning av skaden men ved mønstring viser han en liten rytmefeil på venstre bakben. Vi fortsetter med samme treningsopplegg og sjekker igjen om ca to måneder.

(09/09-08) Stjerne Faks har vært hos Veterinær Rennesund. Har fått chockwave behandling. Rennesund syns skaden er bedret, men det er ennå en lang vei å gå. Positiv til at hesten har slanket seg. Ny behandling med chockwave om ca 3 uker.

(04/09-08) "Frank" stortrives. Får sine daglige skritteturer/Vitafloor behandling og med litt begrensing av mat så har han begynt å få tilbake fasongen sin. Moro å holde på med denne hesten, viser tydelig at han trives hos oss.

(17/08-08) Etter to dager på Stall Pandora har Stjerne Faks eller "Frank" som han kalles funnet seg godt til rette. En stor flott avlshingst med masse personlighet.
I samråd med veterinær Rennesund så har vi begynt å skritte han og behandling på Vitafloor er også påbegynt.

(15/08-08) I dag ankom Stjerne Faks Stall Pandora. En hest med gode meritter. Vinner av Svensk Derby 2007, og det i bare sin tiende start! Han har dessuten seiret i halvparten av sine starter.
Stjerne Faks har dessverre pådratt seg en alvorlig gaffelbåndsskade og blir værende hos oss til rehabelitering.