<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(22/04-15)
 Veien fra opptur til nedtur er veldig kort i dette gamet. Hero har vært plaget av en stor hovsprekk i lengre tid. Mette hovslager har gjort sitt ytterste for å lege sprekken og alt så nå bra ut, Lokalkjøring på søndag ble en fin dag, med 2 plass i monteløp. Jeg var stolt av hesten min den dagen, flott premie fikk jeg utdelt og jeg så bare videre fremover med han. Men så kom sjokket....hovsprekken ...var tilbake og hadde ytterligere forverret seg. Etter mye frem og tilbake med hovslagere og veterinær om videre fremtid og utsikter fremover valgte vi i dag og avslutte livet til Be My Hero.

Det er en fantastisk hest som nå er borte, han ga meg troen på at ikke noe er farlig når du kjører meg på tur, aldri gav han meg noen skrekkopplevelser. Hver tur med deg Hero var veldig bra, for psyke og for alt. Jeg vil aldri glemme deg, hvil i fred kjære venn!!!

Det er en fantastisk hest som nå er borte, han ga meg troen på at ikke noe er farlig når du kjører meg på tur, aldri gav han meg noen skrekkopplevelser. Hver tur med deg Hero var veldig bra, for psyke og for alt. Jeg vil aldri glemme deg, hvil i fred kjære venn Det er en fantastisk hest som nå er borte, han ga meg troen på at ikke noe er farlig når du kjører meg på tur, aldri gav han meg noen skrekkopplevelser. Hver tur med deg Hero var veldig bra, for psyke og for alt. Jeg vil aldri glemme deg, hvil i fred kjære venn

(02/03-15)
Noe forbedret i dagens løp, men føler vel at veien frem til å være med der fremme er lang. Vi får bare trene på videre så får vi se hva som skjer.

(26/01-15)
Treningsopplegget rundt Hero er lagt om og skal legges om enda mer. Han gir seg litt lett fra tet, helt uberørt i pust men får nok melkesyre som han ikke tåler så godt etter lengre tids oppbygging. To intervaller pr. uke og fri resten blir det nå, så får vi se hvordan det slår ut :-)

(16/01-15)
Etter nesten to års fravær i løpsbanen var ambisjonen meget lav. Flink med på alle måter men fik melkesyre lang opp til ørene siste 300 meterne, og ender distansert. Det ble nok litt svakere enn forventet, men Hero har fått masse mengetrening så kroppen er tung, og musklene seige. Nå endres treningsplanene og spisser han mer, så får vi se hvordan det slår ut.

(16/12-14)
1.23 er kravet monte, så vi var jo litt spente i dag. Vi skodde om og satte på aluminium foran. Dette fungerte perfekt i balansen. Gjennomførte 2100 meter på 1.21,0 på en flott måte. Litt lite monteløp fremover så første starten blir i midten av Januar.

(15/11-14)
1.22.2 i dag og fungerte så bra at nå melder vi monteprøveløp på Drammen 16 Desember i forbindelse med lunsjtravet der. Hero er en herlig kar å holde på med, bestandig snill. Dette kan han :-) Elisabeth meget godt fornøyd med han.

(15/11-14)
6 måneder med systematisk trening er gjennomført. For 14 dager siden var vi å kjørte en jobb på Drammen. Eier kjørte 1.30/2100 meter i fin stil. I dag skulle Norgesmester Elisabeth Jensen prøve seg i et monterutineløp. Spennende, for vi aner ikke noe om hans egenskaper i den grenen. Det ble et flott gjennomført rutineløp på 1.26/2100 meter. Takk til Elisabeth som stiller opp, blid, hyggelig og dyktig. Ny test om 14 dager. Spennende nydelig hest :-)

(08/05-14)
Da har vi fått inn en staselig kar ved navn Be My Hero. Han har pådratt seg en brist i et frambein, og skal være her for trening på vannmølla. Så får vi følge Hero sitt tempo og håpe alt gror som det skal!

 

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora