<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(17/06-14) Så var fantastiske Geir reist fra oss igjen! Han er bare så morsom å jobbe med den hesten, og han ser så godt ut nå! Reisen videre går til May Stene som skal ha han i tilridning!! Lykke til videre hele gjengen, vi gleder oss til neste mann kommer til høsten :-)

(11/05-14)
Jammen meg kom ikke Geir tilbake hos oss :-) Han fungerer fremdeles flott men eierene har bestemt seg for å gi han litt ekstra tid. Det setter vi selvfølgelig stor pris på, og han går rett inn i det samme opplegget som han var i før han dro :-)

(01/05-14)
Så er snille Geir reist fra oss! Han har jobbet utrolig godt hele perioden, og har forandret seg både i kropp og sjel! Han har gått fra å være litt fraværende til å møte oss med toppede ører hver dag! En herlig kar som tydelig viser oss at tidligere smerter er borte!! Vi takker for tilliten og ønsker hele familien lykke til i sesongen! Vi ser frem til nye besøk fra dere ;-)

(15/03-14
) Etter en lang sykeperiode og kompleks behandling er endelig Garri klar for opptrening. Han har ikke vært i normal trening siden sommeren 2013. Derfor skal vi bruke god tid for å få han tilbake i godt gammelt slag. Først og fremst blir det vannmølle trening i kombinasjon med vitafloor, før vi utvider med longetrening.

 

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora