<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(10/11-14) Så kom dagen da siste sjekk skulle foregå hos Lars Moen. Vi har suksessivt økt treningen fra sist og frem til i dag. Timesvis med skritting og jogg er blitt gjennomført. Vi har jo skjønt ut fra hans bevegelser at hesten er i meget bra skikk. En mer treningsglad hest skal man lete lenge etter, bare topper ørene og jobber på. Nå er hesten plassert hos trener Gottling i Porsgrunn som kjenner han fra tidligere. Vi ønsker deg masse lykke til i livet kjære Philip, hvis helsen sin holder vil du bli noe stort. Vi skal følge godt med deg.
En ting til vi vil trekke frem: Du har fantastiske eiere som bare vil deg vel, og gi deg den tiden du trenger for å komme tilbake.


(16/09-14)
Så var det dags for å sjekke Philip igjen. Denne måneden har vi trent ganske mye og vi var spent på hva Lars Moen hadde å si. Philip har forandret seg mye denne måneden, det har hjulpet godt at han har fått ut alt overskudd. Ultralyd bildene var helt perfekte, Lars super fornøyd og vi fikk ordre om å bare øke på med trening!! Ingen ny sjekk for om 8 uker!

(19/08-14)
Etter en månes med 5 min joggetrening var det spennende før ny kontroll hos Lars Moen i dag!! Philip har trent super bra og veldig variert! Kjørt, ridd, longert og vannmølle trent! Han er i strålende humør, og skikkelig "tøff i trynet." Vi entret Bjerke med store brøl, hele Oslo var klar over at det var storfint besøk i by'n. Lars er fremdeles storfornøyd med ultralyd bildene, og vi får lov til å øke til 10 min jogging! Både folk og hest jubler, og gleder seg til ny Oslo tur om 4 uker.

(15/07-14)
Så var det tid for å sjekke stallens konge igjen! Denne gangen ventet vi på klarsignal til å begynne å jogge han! Og klarsignal fikk vi så absolutt! Lars Moen er storfornøyd med utviklingen, så da fortsetter vi i samme opplegg + 5 min jogging hver dag!!

(24/04-14)
Alt går riktig vei og veterinær Lars Moen er storfornøyd med utviklingen! Philip selv er hæppisnæppi og synes livet er lett :-)) vi fortsetter samme vellykkede opplegg og har date med Lars om en måned!

(25/03-14)
Flotte Philip Lyn har i dag vært til sjekk hos Lars Moen på Bjerke. I morgen skal han stamcelle behandles før vi henter han hjem igjen på torsdag.

(06/03-14
) Etter en meget sterk seier i slutten av februar har dessverre kapable Philip Lyn pådratt seg en liten gaffelbåndskade på et bakbein. trening på vannmølle og behandling på vitafloor venter, og så scanner vi han igjen om et par mnd :-)

 

  

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora