(19/08-09) Så var eventyret om Kalle over. Etter å ha slitt med aksjonen en stund har eierene valgt å sette strek. Vi prøvde å få han i gang igjen, og en stund følte vi virkelig at han var på gang. Etter et hurtig arbeid hvor vi presset han litt falt han igjen ut av det. Kalle har nå reist videre til Gulen i Sogn og Fjorande, hvor han skal kose seg som ridehest. Vi ønsker nye eiere lykke til med en fantastisk hest. Pass godt på han!!

(30/05-09) Etter noen måneder med litt trøbbel har idag Kalle kommet tilbake til Stall Pandora. Vi har igjen fått tilliten av eieren for å se om vi kan få han til å fungere igjen. Vi prøver sammen opplegg som sist, så i morgen er det tilbake på Vitafloor og longeringsgropen!!

(25/01-09) En stor personlighet forlater stallen vår i dag. Det har vært en utfordring å jobbe med denne hesten. Ingen enkel herremann bestandig, men med å skape gjensidig tillitt så har han faktisk blitt en klok hest. Må vel også si at det har blitt suksess ut av dette oppholdet, med 6 seire på 12 løp. Eieren vil gjerne ha hesten tilbake for å prøve selv, som er veldig forståelig. Ta vel vare på den flotte hesten Deres, takk for tillitten Dere har vist oss og lykke til videre.

(19/01-09) Det ble totalt feil for Kastet Gutten i dag. Klunder med startplaten gjorde at det ble flere omstarter. Slettes ikke noen fordel med en hest som er noe giret fra før. I tillegg en litt subbete snøbane og et oppskrudd tempo (1.25/1000) Fikk aldri lagt seg skikkelig til og galopperte midt i nest siste sving. Ble disket for galopp og dette settes på uturskontoen.

(09/01-09) Etter en liten ferie skulle Kastet Gutten igjen i ilden. Som vanlig kjapp fra start og til tet. Fikk Suveren direkte opp på siden for så å trykke til hele løpet. Inn på oppløpet var det slutt på kreftene og fikk ingen premie denne gang. Er vel for tiden litt tung i kroppen og trengte nok dette løpet. Neste løp skal vi gjøre et forsøk med drahette for å vekke han litt tilslutt. Skal heller ikke glemme at han har femdobblet grunnlaget sitt på ett halvt år, og møter dermed skjerpet konkurranse. "Kalle" kommer sterkere tilbake.

(24/11-08) Ny imponerende seier til Kastet Gutten. Fra 6 spor omvendt volte drar han rett til teten. Etter det har han ingen føling med konkurrentene. Vinner helenkelt på 1.30,2. Nå venter en liten ferie på den flinke gutten. Status i år er 6 seirer på 10 starter, noe som er fantastisk bra.

(17/11-08) Startet fra spor 9, Meget spent på hvordan Kastet Gutten ville mestre det å gå i rygg. Ingen problem i det hele tatt. Rolig å regulerbar og ikke minst meget bra i aksjonen. Synd at de to fra strek han skulle velge rygg fra må være noe av de mest startsvake gjennom tidende.. ;.), Havnet sist fra start. Ligger utvendig i femte par til midt i siste svingen. Spurter meget bra med sen luke å blir nr. 4 på 1.29,9. Meget fornøyde. Veldig bra å kunne gi han et løp på vent.

(03/11-08) Kastet Gutten må igjen finne seg i å være favoritt tross litt hardt inne i grunnlaget på 20m tillegg. Å for et løp det ble... Tredje spor helt til han kommer ned i dødens ca 800 meter igjen. Presser videre på nedover siste borte og inn mot siste svingen. Naturligvis blir han sliten og stummer noe til slutt. Kaprer siste premien og imponerer tross den drøye reisen. Ikke like imponert av kuskingen til Mr. Austevoll denne gangen. Bare kliner til...

(22/10-08) Kastet Gutten ble bortvist fra start. Er litt spesiell i ganglaget den karen, men ikke verre i dag enn tidligere starter. Men tydeligvis har Bjerkeveterinærene enn litt annerledes syn på travet hans og da er det ikke noe å gjøre med det.

(07/10-08) Ny seier igjen til Kastet Gutten. Vinner akkurat like lett som da grunnlaget var 30.000. Fra spor 1 så spør han ingen om teten. Åpner 500m etter 32.0. Første 1000m etter 32,4. Drar jevnt unna på site runden. Stikker ifra med et par lengder på oppløpet og vinner lett på 31.4. Meget bra "Kalle"

(20/09-08) Samme løpsopplegget som på sist. Tidlig fremme hos lederen fra 20 meter tillegg og presser seg til tet etter 800 meter. Koster krefter med en sånn forsering. Virker sliten inn mot siste svingen, men samler seg mesterlig. Kjemper om en trippelplass ned hele oppløpet og blir nr. 2. Meget godkjent, og viser at han er en skikkelig fighter.

(05/09-08) I dag IMPONERTE "Kalle". Spor ytterst på tillegg affiserte ikke den karen. Dro på i tredje spor i første sving og overtok etter 500m. Åpnet den etter 1,27. Demper til 1,30 første 1000m. Kjører jevnt unna ut på siste bortre og inn i siste svingen. Å så setter "Kalle" inn et ekstra gir og bare lenser ifra med 25-30 meter. Sluttid på 1,30,4. Totalt ukjørt i mål.  Fantastisk prestasjon.

(31/08-08) Lett til tet fra spor 3. Dro jevnt unna hele vegen og vant helenkelt. 500m etter 28,5. 1000 meter etter 30,0. og i mål på 29,9. Flott prestasjon.

(14/08-08) Tross spor 7 så hadde han ingen problemer med å ta teten. Åpnet 500m etter 1,30. 1000m etter 1,31, Stakk unna i siste svingen å var helt utruet i mål som klar vinner på 1,31,0. Imponerte meget i dag.

(07/08-08) Meget god fra start, og har ingen problemer med å beholde føringen. Åpner 500 m etter 28,5. "Danser" i et mektig trav frem til 1000 m som går etter 32. Tre hester skiller seg ut inn mot siste sving, "Kalle" i tet, Bork Odin i rygg og Loddve i dødens. Austevoll ber om litt ekstra på oppløpet, men Bork Odin som har slikket ryggen hele løpet får sjansen på siste indre. Nærmer seg mer og mer, og rett før mål så skjer det ulykksalige..... "Kalle" galopperer i mål.... Veldig ergelig.
Men meget fornøyd med hvordan hesten fungerer.
Ren i travet hele løpet, og rolig å fin i oppvarming og under transport.
En hest med stor personlighet som man blir glad i.
Neste start er Bjerke 14/8

(30/07-08) Etter de fine resultatene til Kalle den siste tiden, har Stall Pandora inngått en leieavtale med eierne. På den måten kan hesten fortsette i et treningsopplegg som har vist seg å være vellykket. Hesten meldes igjen i morgen, og prøver seg på Klosterskogen neste uke.

(22/07-08) Etter 3 mnd med longe trening og Vitafloor på Stall Pandora gikk Kastet Gutten et flott prøveløp i begynnelsen av juli, og i dag var det klart for første løpet på 2 år.  Trener og eier Lena Nilsen stilte opp hest og utstyr og Austevoll skulle kjøre. Hesten gjorde et flott løp, hvor han beholdt teten hele veien. Han endte på 1.31.2, rekord forbedring og meget fornøyd kusk. Og ikke for å glemme en meget fornøyd eier og trener.
Stall Pandora takker for tilliten til opptreningen og håper på flere seire for ”Kalle” og resten av familien!!

(07/07-08) Spenningen var stor i dag da Kastet Gutten skulle gjennomføre prøveløp.Etter tiltalende trening var optimismen på plass. Han fungerte meget bra og gikk 34,7 over 2.120 meter. Dette var føste starten på to år. Vitafloor, longe og arbeidstrening har gjort han godt.

(25/4-08) I kveld fikk vi inn en skikkelig fin hest på stallen. Kastet Gutten. Stor edel kaldblodshest som sliter med travet sitt. Han har en enorm aksjon og trenger å bli litt sterkere for å klare travet sitt. Derfor skal ha trenes i longe og stå på Vitafloor for å hjelpe han og bli sterkere. Spennende prosjekt!